Rival Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
493 TOPLAM İNDİRME
294 MB DOSYA BOYUTU

Rival Knights, Gameloft'un elinden çıkmış hem görsel hem oynanış açısından üst düzey bir ortaçağ savaş oyunu.

Rival Knights, Gameloft tarafından geliştirilen Windows Phone dahil tüm platformlarda oynanabilir olan bir ortaçağ savaş oyunu. Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarınıza indirip oynayabileceğiniz hem görsel açıdan oldukça kaliteli hem de Türkçe bir savaş oyunu arıyorsanız kendinizi gerçek bir şövalye gibi hissedeceğiniz bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.

Dünya genelinde milyonlarca indirmeye ulaşan mobil oyunların geliştirici Gameloft’un başka bir başarılı yapımı ile karşı karşıyayız. Rival Knights (Rakip Şövalyeler olarak çevirebiliriz sanırım.) Kaliteli grafikler ve savaş ruhunu yansıtan başarılı ses efektleri ve müzikleri ile dikkat çeken ortaçağ savaş oyununu tek başınıza oynayabildiğiniz gibi turnuvalara katılıp diğer oyuncularla birebir kapışma şansına da erişebiliyorsunuz. Her iki oyun modu da eğlenceli ve eğer fazla boş vaktiniz varsa hikaye modunu oynamanızı tavsiye ederim.

Oynanışın yanı sıra şövalyemizi tanıdığımız kısa bir eğitim aşamasının ardından toprakları fethetmek üzere yolculuğa çıktığımız ve sonrasında rakip şövalyelerle karşı karşıya geleceğiniz oyunda önemli olan üç şey savunma, hız ve güç. Hızlanmak için atınız, savunmak için zırhınız, güç için de mızrağınızı kullanıyorsunuz. Başarı ile tamamladığınız her düello sonrası kazandığınız altınları kullanarak vücudunuzu daha iyi koruyan bir zırh seçebiliyor, atınızı değiştirebiliyor, daha etkili bir mızrak satın alabiliyorsunuz. Gücünüze güç katan öğelerin yanında bayrağınızı seçme şansına da sahipsiniz.

Zamanlama ve nişan alma becerilerinizi test eden bir savaş oyunu olan Rival Knights toplam 5 ligde acımasız düşmanlara ve rakip klanlarla savaşabiliyor, kalelerini ve tahtlarını ele geçirmek için mücadele veriyorsunuz. Dilerseniz diğer oyuncuları düelloya davet edebiliyor, çok oyunculu moda geçiş yaparak teke tek kozlarınızı paylaşabiliyorsunuz.

Aksiyon, savaş, strateji öğelerini harmanlayan kaliteli bir (Gameloft’un hangi oyunu kötü ki?) yapım olan Rival Knights, Windows platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş.

Erkan Calp

Rival Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
855 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Gameloft tarafından ücretsiz olarak sunulan Rival Knights oyunseverlere aksiyon dolu bir deneyim sunuyor.

Rival Knights Gameloft'un elinden çıkan mükemmel oyunlardan bir tanesi. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda ortaçağın heyecan dolu şövalye düellolarına şahit oluyoruz. Ün ve gücün çok önemli olduğu bu dünyada rakiplerimizle mücadele ederek onları saf dışı bırakmaya çalışıyoruz.

Oyunun en dikkat çeken yanlarından birisi de oyunseverlere farklı kategorilerde onlarca farklı upgrade seçeneği sunuyor olması. Bu tarz oyunlarda sunulan upgrade seçenekleri oldukça önemli bir yere sahip çünkü tekdüze giden sıradan bir oyundan kimse zevk almaz. Yapımcılar da bunun farkında olacak ki oyunda at, zırh, miğfer, mızrak ve flama gibi eşyalarımızı dilediğimiz gibi upgrade edebiliyor ve yenilerini satın alabiliyoruz.

Rival Knights adeta bir play-off havasında ilerliyor. Önümüzdeki rakipleri yenerek onları saf dışı bırakmalı ve önümüzdeki rakiplere yoğunlaşmalıyız. Bildiğiniz gibi bu tarz oyunlarda ilk rakipler oldukça kolay ve güçsüz oluyor. İleriki bölümlerde ise daha zorlu rakipler bizleri bekliyor. Bunları yenebilmek için karakterimizi güçlendirmemiz gerekiyor.

Oyunda gerçek rakiplere karşı da mücadele edebilme şansına sahipsiniz. Fakat bu turnuvalar belirli saatler içerisinde düzenleniyor ve ayrı sıra tabanlı saldırı sistemine sahip.

Eğer aksiyon dolu ücretsiz bir oyun arıyosanız Gameloft tarafından ustaca tasarlanmış bu oyunu mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Rival Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME
98.9 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi grafikleri ve etkileyici düello mekanizmasıyla dikkat çeken Rival Knights bizi ortaçağ'ın aksiyon dolu dünyasına davet ediyor.

Rival Knights son günlerde adından sıkça söz ettiren keyifli ve aksiyon dolu oyunlardan bir tanesi. Oyunda şövalyelerin acımasız düellolarına tanıklık ediyoruz ve rakiplerimizi tek tek yenmeye çalışıyoruz.

Rakibimizi yenebilmek için bindiğimiz ata doğru zamanlamayla kamçı vurarak en yüksek hıza ulaşmamız ve mızrağımızı kontrol ederek rakibe tüm gücümüzle vurmamız gerekmekte. İlk başlarda kolay gelen bu görev zamanla zorlaşıyor. Bu zorlukla başa çıkabilmek için şövalyemizin farklı ekipmanlarını upgrade etmemiz gerekiyor. Oyunda upgrade edebileceğimiz mızrak, miğfer, at, zırh ve flama gibi ekipmanlar bulunuyor. Bunların bazıları savunma, bazıları ise atak üzerine yoğunlaşmış. Dengeli bir upgrade sistemi ile tüm rakipleri kolayca yenebiliyoruz.

Yapay zekaya karşı oynayabilediğimiz gibi belirli aralıklarda düzenlenen turnuvalara katılarak gerçek oyunculara karşı da mücadele edebiliyoruz. Bu da oyuna gerçekten keyifli bir atmosfer katıyor.

Oyunda son derece gerçekçi görünen 3 boyutlu görsellere ve etkileyici ses efektlerine yer verilmiş. Kullanılan kamera açıları ve kontrol mekanizması Rival Knights'ın en güçlü yönlerindne biri. Böylesine zor bir temayı başarıyla işleyen Rival Knights kesinlikle denenmesi gereken oyunlardan bir tanesi. Şövalye, ortaçağ ve düello temalarından hoşlanıyorsanız Rival Knight sizin için doğru seçim olacaktır.

Emircan Erdoğan

Rival Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Rival Knights son zamanların en başarılı oyunlarından biri ve gerek grafik kalitesi gerekse aksiyon doluluğu

Hiç şüphesiz ki Rival Knights son zamanların en fazla ses getiren oyunlarından bir tanesi. Bu popülerliğin boşuna olmadığını oyunu oynamaya başladıktan beş dakika sonra farkediyoruz.

Oyun bizi ortaçağın meşhur şövalye düellolarına götürüyor. Aksiyonun bir an bile durmadığı oyunda başarılı olabilmek için son derece seri hareket etmemiz gerekiyor. Reflekslerin büyük öneme sahip olduğu bu oyunda yanlış zamanlamayla yapacağımız bir hamle düelloyu kaybetmemizle sonuçlanabiliyor.

Rival Knights'ta son derece kaliteli görseller kullanılmış. Bu tarz grafiklere sahip bir mobil oyun bulmak gerçekten çok zor. Oyun temel olarak CSR Racing'i anımsatıyor. Yarış oyunu ile şövalye düellosunun ne alakası var diyebilirsiniz. Şöyle açıklayayım, CSR Racing'te yarışı önde götürebilmek için doğru zamanlamayla vites atmamız gerekiyordu. Rival Knights'ta ise aynı şey atı kamçılamak için yapıyoruz. Doğru zamanlarda vuracağınız kamçı atın tam kuvvet hızlanmasını sağlıyor. Bundan sonra yapmamız gereken tek şey doğru nişan alıp karşıdaki rakibi yere sermek.

Bölümlerden kazandığımız altınları karakterimizin ekipmanları üzerinde harcayıp daha da güçlü olabiliyoruz. Aksiyon ve ortaçağ temalarının başarılı bir karışımı olan Rival Knights'ı tüm oyunseverlere tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gotham Knights

    Gotham Knights, yeni Batman oyunu. Şimdiye kadarki en değişken, etkileşimli Gotham Şehri
  • Battle Knights

    Battle Knights ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Wİndows 8 oyunudur
  • Sky Knights

    Sky Knights kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir uçak savaşı oyunudur
  • Pirates, Vikings and Knights 2

    Pirates, Vikings and Knights 2 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online FPS oyunudur
  • Spiral Knights

    Spiral Knights, oynaması tamamen ücretsiz olan izometrik görünümlü bir rol yapma ve macera oyunudur.
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

    En iyi Star Wars oyunlarından biri olarak gösterilen Star Wars: Knights of the Old Republic’i hemen indirin ve bu benzersiz RPG’yi deneyimleyin.
  • Knights of the Old Republic 2 Duvar Kağıtları

    Star Wars Knights of the Old Republic 2 oyunu için hazırlanmış en güzel duvar kağıtlarını sizin için paketledik.
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.