Rival Stars College Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Rival Stars College Football, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayanbileceğiniz bir Amerikan Futbolu oyunudur.

Rival Stars College Football, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda Amerikan Futbolu oynayabileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Kolejdeki bir futbol koçunu canlandırdığınız oyunda sağlam bir takım kurmalısınız.

Kolejdeki bir futbol koçunu canlandırdığınız oyunda genç yetenekler keşfederek rüya gibi bir takım kurmaya çalışıyorsunuz. Oldukça heyecanlı bir oyun imkanı sunan Rival Stars, aynı zamanda online olarak dünyanın her yerinden oyuncularla birlikte oynanabilen bir oyundur. Tıpk gerçek hayatta olduğu gibi gerçekleşen olaylar zincirini başlatabilir ve büyük ödüllerin sahibi olabilirsiniz. Kurduğunuz takım ile gireceğiniz mücadeleleri kazanmak için sağlam taktikler geliştirmeli ve diğer oyuncularla ittifak kurmalısınız. Büyük zorluklara karşı kuracağınız takımı başarıya ulaştırmak için elinizden gelen herşeyi yapmanız gerekiyor. Efsaneler arasına girmek için kusursuz bir mücadele vermeli ve rakiplerinizi kısa zamanda devirmelisiniz. Oldukça eğlenceli bir oyun olan Rival Stars College Football sizleri bekliyor. Amerikan Futbolu'nu seven biriyseniz bu oyundan çok zevk alacağınız kesin.

Rival Stars College Football oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Rival Stars College Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
251 MB DOSYA BOYUTU

Rival Stars College Football, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayanbileceğiniz bir Amerikan Futbolu oyunudur.

Rival Stars College Football, iPad'leriniz ve iPhone'larınızda Amerikan Futbolu oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Taktikler geliştirip, takım kurduğunuz oyunda başarılı olmaya çalışıyorsunuz.

Oldukça eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkan Rival Stars College Football, kolejdeki bir koçun canlandırıldığı bir oyundur. Oyunda koç rolüne giriyor ve okuldaki genç yetenekleri keşfederek takım kuruyor ve onları eğitiyorsunuz. Takım hazır olduğunda ise maçlara çıkıyor ve büyük ödülleri kazanmaya çalışıyorsunuz. Zorluklara karşı mücadele etmeniz gereken oyunda dilerseniz diğer oyuncularla ittifak kurabiliyor ve yardım alabiliyorsunuz. Kusursuz bir mücadele oyunu olan Rival Stars College Football'da efsane olmak için çok çalışmalı ve elinizden gelen herşeyi ortaya koymalısınız. Eğlenceli bir oyun olan Rival Stars College Football, özellikle Amerikan Futbolu severlerin ilgisini çekecek bir oyundur. 

Rival Stars College Football oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rival Stars Horse Racing APK

    Rival Stars Horse Racing APK at yarış oyunları arasında en kapsamlısı. Android için at yarışı oyunu arayanlara tavsiye edilir.
  • Rival Stars Basketball

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basketbol oyunudur.
  • Top Stars Football

    Top Stars Football, Android telefonda oynayabileceğiniz futbol menajerlik oyunu.
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Boomerang All Stars

    Boomerang All Stars Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen son derece eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Basketball Stars

    Basketball Stars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Hockey Stars

    Hockey Stars, Miniclip'in Android platformuna ücretsiz çıkardığı online buz hokeyi oyunu.
  • FIFA Soccer: Prime Stars

    FIFA Soccer: Prime Stars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol menajerliği oyunudur