Rivals at War: Firefight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
451 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Rivals at War: Firefight çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur

Rivals at War: Firefight oyunculara Counter Strike benzeri bir online yapı sunan eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunu olan Rivals at War: Firefight'da oyuncular seçilmiş askerlerden oluşan bir takımın kontrolünü ele alarak savaş alanlarına adım atıyorlar. Oyuncuların birçok farklı görevi tamamlamaya çalıştığı oyunda oyuncular takımlarıyla birlikte karşı takımlarla mücadele ederken dünya çapındaki gerçek rakiplerle çarpışabiliyorlar.

Rivals at War: Firefight'da oyuncular takımlarında 6 farklı asker sınıfını kullanabilmekteler. Commander, Medic, Radioman, Breacher, SAW Gunner ve Sniper adlı bu asker sınıfları kendilerine has özelliklere ve takımlarına avantaj sağlayacak farklı yeteneklere sahipler. Oyunda zafer kazandıkça askerlerimizin yeteneklerini daha da geliştirebiliyoruz. Bunun yanında takımımızda yer alan askerlerin görünümlerini de farklı üniformalar ve şapkalarla kişiselleştirebiliyoruz.

Rivals at War: Firefight grafik olarak görebileceğiniz en iyi olmasa da aksiyon dolu oynanışıyla bu açığı kapatabilen bir oyun. Oyunun ücretsiz olarak oynanabilmesi ise bir başka artı yön.

Can Erdil Şentürk

Rivals at War: Firefight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
53.3 MB DOSYA BOYUTU

Rivals at War: Firefight çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Rivals at War: Firefight oyunculara internet üzerinden diğer oyuncularla savaşma ve kıran kırana mücadeleler yapma imkanı veren TPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip olan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Rivals at War: Firefight'de oyuncular seçilmiş askerlerden oluşan bir takımın kontrolünü devralıyorlar ve farklı savaş alanlarına adım atarak kendilerine verilen görevleri tamamlamaya çalışıyorlar. Çok oyunculu yapıya sahip olan Rivals at War: Firefight bize diğer oyuncularla Counter Strike benzeri karşılaşmalar yapma olanağı sağlamakta. Bu sayede oyun sıradan olmaktan kurtuluyor ve bolca eğlence sunuyor.

Rivals at War: Firefight 6 farklı asker sınıfı yer almakta. Bu asker sınıflarının her biri farklı yeteneklere sahipler ve takımlarına farklı şekillerde fayda sağlayabilmekteler. Takımımızı kurarken stratejik bir şekilde bu sınıfları bir araya getirmemiz gerekiyor. Oyunda zafer kazandıkça askerlerimizi gelişirebiliyoruz. Ayrıca görünümlerini de çeşitli üniforma ve şapka seçenekleriyle özelleştirebiliyoruz.

7 farklı savaş senaryosunda savaşmamıza imkan tanıyan Rivals at War: Firefight hem online altyapıya sahip olması hem de eğlenceli oynanışıyla beğeni kazanan bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rivals at War

    Rivals at War taktiksel öğelere sahip bir savaş oyunudur.
  • Rivals at War: 2084

    Rivals at War: 2084 ile geleceğe yolculuk ederek aksiyonun içerisine dalıyoruz
  • King Rivals: War Clash

    MOBA türünde bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Heroes at War

    Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Alliance at war

    Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Legends at War

    Legends at War bize eşsiz bir serüven sunan bir Android oyunudur
  • Dead Rivals

    Dead Rivals, Gameloft'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı zombi temalı ARPG oyunu.
  • Star Wars: Rivals

    Star Wars: Rivals, Disney'in Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir Yıldız Savaşları oyunu.