Riven: The Sequel to Myst

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Riven: The Sequel to Myst mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Riven: The Sequel to Myst, 90'lı yıllarda çıkış yapan ve büyük beğeni kazanan Myst adlı macera oyununun devam oyunu.

Riven oyunu aslında ilk olarak 1997 yılında çıkış yapmıştı. Bu başarılı macera oyunu bize gizemli bir adayı keşfetme imkanı tanımış, zorlu ve eğlenceli bulmacalarla keyifli bir oyun tecrübesi yaşatmıştı. Aradan geçen 20 yılın ardından Riven, tıpkı Myst gibi yenilendi ve mobil cihazlara taşındı.

realMyst adlı yenilenmiş mobil Myst oyunu gibi iyileştirilmiş grafiklerle ve seslerle gelen Riven: The Sequel to Myst'de gözlem ve bulmaca çözme yeteneklerimizi kullanarak hikaye boyunca ilerlemeye çalışıyoruz. Karşımıza çıkan bulmacaları aşabilmek için çevreyi keşfetmemiz ve ipuçlarını bulmamız gerekli.

Riven: The Sequel to Myst orijinal oyundaki oynanış yapısını ve hikayeyi yüksek kaliteli görseller, ses efektleri, müzikler, tam ekran videolar ve oyun kaydetme seçeneğiyle birleştiriyor.

Can Erdil Şentürk

Riven: The Sequel to Myst

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
1.13 GB DOSYA BOYUTU

Riven: The Sequel to Myst mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Riven: The Sequel to Myst, 90'lı yılların klasik macera oyunu Riven'in günümüz teknolojisiyle yenilenerek mobil cihazlarla uyumlu hale getirilmş versiyonu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz Riven: The Sequel to Myst, geliştirilmiş grafikler ve sesler ile birlikte geliyor. Myst'in devam oyununda gizemli bir adayı keşfetmeye, zorlu bulmacaları çözerek ilerlemeye çalışıyorız.

Riven: The Sequel to Myst'tin yenilenmiş versiyonunda orijinal hikaye ve oynanış korunurken görsel kalite yükseltiliyor. Oyundaki sinematik ara sahneler ise tam ekran olarak oynatılabiliyor. Otomatik kayıt özelliği ise oyunu oynarken çıkış yaptığınızda ve sonradan oyunu oynamak istediğinizde oyuna kaldığınız yerden devam etmenizi mümkün kılıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • Puzzle to the Center of Earth

    Rengarenk bir bulmaca oyunu oynarken dünyanın merkezine inmeye çalışan bir kaşif rolünde maceralara atlamaya hazırsanız Puzzle to the Center of Earth size göre bir oyun.
  • The Path To Luma

    The Path To Luma'da yeni enerji kaynakları bulmak için yabancı gezegenlere seyahat ediyoruz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Draw To Crash APK

    Çizim ve yaratıcılık becerisi gerektiren Draw To Crash APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Point To Point

    Point To Point, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sayı tabanlı grafiksel bir bulmaca oyunudur.
  • Symmetria: Path to Perfection

    Symmetria: Path to Perfection, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Back to Bed

    Mobil oyunlarda sürrealizmi yeniden tanımlayan Back to Bed, uyurgezer bir adamın yatağına kavuşma macerasını konu alıyor.