Road Rush Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Road Rush Racer, trafik kurallarını ve hız limitini hiçe sayabileceğiniz Android yarış oyunu.

Road Rush Racer, hız limitlerini ve trafik kurallarını ortadan kaldıran sonsuz yarış oyunu. Android telefon ve tablet kullanıcılarına ücretsiz sunulan oyunda ayağımızı gazdan hiç çekmeden trafiğin aktığı çok şeritli yollarda tehlikeli hareketlere imza atıyoruz.

Crossy Road benzeri görselleriyle dikkat çeken yarış oyununda 40 farklı araç sürebiliyoruz. Klasik ve spor arabalar, tank, kamyon, tır, itfaiye aracı, otobüs seçebildiğimiz araçlardan sadece birkaçı. Tabii ki yolu birbirine katan bu güçlü ve hızlı araçlar oyunda ilerledikçe açılıyor. Dilerseniz satın alım yaparak tek seferde de tüm araçları açmanız mümkün ancak buna hiç gerek yok.

Oyunda başta da dediğim gibi sonsuz oynanış hakim. Aracımızla trafiğin ortasında sağlı sollu hareketler yaparak ilerliyoruz. Trafiğin yoğun olması dışında benzin göstergesinin bulunması oyunu eğlenceli kılan kimine göre zorlaştıran unsurlar arasında. Kamera açısının otomatik olarak değişmesi ise güzel düşünülmüş ancak bazı durumlarda gidişatı zorlaştırdığını belirteyim.

Oyunun kontrol sistemi ise herkesin rahatlıkla oynayabileceği şekilde tasarlanmış. Aracımız otomatik olarak ilerlediğinden biz sadece ekranın sağ ve sol tarafına dokunuyoruz. Oyunda yavaşlama lüksümüz olmadığından sağ sol yaparken parmaklarımızı son derece hızlı kullanmamız gerekiyor. Aksi halde kolaylıkla kaza yapıyor ve sil baştan başlıyoruz.

FPS limitini ayarlama, gölge seçimi yapma, hız testi yapma gibi ufak boyutlu yarış oyunlarında sık rastlamadığımız seçenekleri sunan Road Rush Racer, ücretsiz olmasına karşın reklamsız sunmamasıyla da beğenimizi kazanıyor.

Erkan Calp

Road Rush Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Road Rush Racer, görsel kalitesini dilediğiniz şekilde ayarlayabileceğiniz sonsuz yarış oyunu.

Road Rush Racer, tüm hız limitlerini ve trafik kurallarını önemsemeden oynayabileceğiniz hem uzun hem de kısa süreli oynayışta keyif alabileceğiniz harika bir yarış oyunu. iPhone ve iPad’inizde oynamak üzere ücretsiz, ufak boyutlu ve kasmayan sonsuz yarış oyunu arıyorsanız harika bir seçim.

iOS cihazınız için oyun seçerken görsellikten ziyade eğlence düzeyine bakıyorsanız yarış kateogirisinde seçebileceğiniz en iyi oyunlar arasında olduğunu düşündüğüm Road Rush Racer’da araç seçminde de klasiğin dışına çıkıyorsunuz. Spor arabalarla da oynayabiliyorsunuz ancak bir polis arabasının, tankın, itfaiye aracının, kamyonun, otobüsün verdiği heyecanı vermiyor. Oyunda toplam 30 araç bulunuyor ve bunları belli bir süre zaman harcadıktan sonra ücretsiz olarak açabiliyorsunuz.

Crossy Road’un görsellerinin yansıtıldığı yarış oyununda amacınız hiç hız kesmeden gidebildiğiniz kadar gitmek. Çok şeritli trafiğin aktığı yolda frene hiç dokunmadan ilerlemek hiç kolay değil. Neyse ki yolda ara sıra beliren güçlendiricileri alarak hızınıza hız katabiliyor, araçların içerisinden geçebiliyorsunuz.

Road Rush Racer’ın en önemli özelliği akıcı oynanış sunması ve gölgeler, duman gibi göze hoş gelen detaylar içermesi. Bu noktada eski bir iPhone / iPad’e sahipseniz ara sıra da olsa yavaşlama hissedebilirsiniz. FPS limitini, grafik detaylarını dilediğiniz şekilde ayarlayarak akıcı bir şekilde oynamanın keyifini sürebilirsiniz.

Erkan Calp

Road Rush Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Road Rush Racer, görselleriyle ve hiç duraksamayan oynanışıyla dikkat çeken sonsuz yarış oyunu.

Road Rush Racer, Windows Phone telefonunuzda retro görselli oyunlara öncelik veriyorsanız oldukça hoşunuza gidecek bir yapım. Ücretsiz, hızlı ve küçük boyutlu yarış oyunu arıyorsanız kesinlikle es geçmeyin derim.

Dikkat ve harika refleksler gerektiren popüler mobil oyun Crossy Road’un görsellerinin kullanıldığı bu yarış oyununda hız limitleri ve trafik kurallarını bir kenaraya koyuyoruz. Bu iki unsuru hiç düşünmeden trafiğin aktığı üç şeritli yolda ilerliyoruz. Amacımız kaza yapmadan gidebildiğimiz kadar gitmek. Durma, yavaşlama imkanımız olmadığından araçların arasından sağlı sollu hareketlerle geçerek yol alıyoruz.

Oyunda puan kazanmak için arabaların yakınından geçmemiz ve yol boyunca karşımıza çıkan altınları toplamamız gerekiyor. Her ikisi de son derece tehlikeli ve zor. Hem trafiğin yoğunluğu, hem frenimizin olmaması, hem de görüş açımızın sürekli değişmesi işimizi zorlaştırıyor.

Oyun esnasında kazandığımız puanları harcayabildiğimiz tek nokta yeni araçların bizleri karşıladığı garaj. Garajda spor araba, itfaiye aracı, polis arabası, kamyon, tır, hatta tanka rastlıyoruz. Bu araçlar arasından dilediğimizi yarışta kazandığımız coinsleri vererek ücretsiz olarak alabildiğimiz gibi, gerçek para ile tümünü toptan satın alabiliyoruz.

Ücretsiz olmasına rağmen şaşırtıcı şekilde hiç reklam bulundurmayan yarış oyununda yolda giderken, kaza esnasında fark edebileceğiniz detaylar mevcut. Eğer yavaşlama, takılmalarla karşılaşırsanız fps’yi sabitleyerek, gölge gibi detayları kapatarak oyunun performansını artırabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Drift Racing : Road Racer

    Real Drift Racing : Road Racer mobil cihazllarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Voxel Rush: 3D Racer Free

    Voxel Rush: 3D Racer Free başarılı bir yarış oyunudur
  • Blocky Army City Rush Racer

    Blocky Army City Rush Racer Minecraft tarzı grafiklere sahip olan bir mobil yarış oyunudur
  • Road Traffic Racer

    Road Traffic Racer hız tutkunları için tasarlanmış olan fakat ortalama değerler sunan bir araba oyunudur.
  • Wild City Rush

    Wild City Rush, Crossy Road'a benzerliğiyle dikkat çeken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Traffic Racer APK

    Traffic Racer APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türk yapımı popüler araba yarışı oyunu.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.