Robot Unicorn Attack 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.

Robot Unicorn Attack 2, sevilen oyunun devamı niteliğinde eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir sonsuz koşu oyunu. Horizontal olarak kontrol ettiğiniz oyunda bir robot tek boynuzlu at ile koşarak engelleri aşmaya çalışıyorsunuz.

İlginç mekanlara sahip oyunda zıpladığınız platformlar ve topladığınız elementler açık ve net. Havadaki perileri toplamanız ve gökkuşaklarının içlerinden atlamalısınız, fakat arka plan o kadar karmaşık ve etkileyici ki dikkatiniz hemen dağılabiliyor.

Yukarıda söylediklerimin dışında bir de bazı görevleri tamamlayıp level atlamanız gerekiyor. Sistem, sizi ödüllendirmek üzerine kurulu olduğu için de sürekli yeni elementler alabiliyorsunuz.

6. levele ulaştıktan sonra Gökkuşağı takımı ve Cehennem takımı arasında seçim yapıyorsunuz. Daha sonra günlük performans ölçümüne göre kazanan takım bonusla ödüllendiriliyor. Eğer isterseniz de 2000 altın karşılığında takım değiştirebiliyorsunuz.

2 farklı dünyada koşabileceğiniz oyunda 12 adet farklı güçlendirici de sizi bekliyor. Oynama açısından basit, tasarım açısından etkileyici ve ücretsiz sunduğu ekstra elementler konusunda da bir o kadar karmaşık olan bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Robot Unicorn Attack 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
79.5 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.

Marketlerde sonsuz koşu kategorisinde oynayabileceğiniz pek çok farklı oyun var. Fakat Robot Unicorn Attack 2'nin adı sizi yanıltmasın, oynayabileceğiniz en iyi sonsuz koşu oyunlarından bir tanesi desek yanlış olmaz.

Detaylı bir şekilde geliştirilmiş arka planı o kadar göz alıcı ki oynarken dikkatinizi dağıtabiliyor. Horizontal olarak oynadığınız oyunda robot bir tek boynuzlu atı kontrol ediyor, koşarken perileri topluyor ve gökkuşaklarının içinden atlıyorsunuz.

Ayrıca bazı görevleri tamamlayarak level atlayabiliyorsunuz. Oyunun ilginç taraflarından birisi de 6. levele geldikten sonra takım seçmeniz. Gökkuşağı ve Cehennem takımlarından birisini seçiyorsunuz ve genel olarak takımın performansına göre bonus kazanıyorsunuz.

Özellikler:

  • Koşmak için iki farklı dünya.
  • 12 farklı güçlendirici.
  • Tek boynuzlu atınızı kişiselleştirme imkanı.
  • Kişisel ve takım görevleri.
  • 2000 altın karşılığı takım değiştirebilme.

Gerçekten farklı, orijinal ve eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu arıyorsanız, bu oyuna bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Robot Unicorn Attack 3

    Robot Unicorn Attack 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Tank Shooting Attack 2

    Tank Shooting Attack 2, size verilen tank ile birlikte düşman hedeflerini vurmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Air Attack 2

    Air Attack 2, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir uçak oyunudur.
  • My Little Unicorn Runner 3D

    My Little Unicorn Runner 3D, özellikle kızların oynaması için geliştirilen son derece eğlenceli ve ücretsiz bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Robot Fighting 2

    Robot Fighting 2, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir robot dövüşüdür.
  • Swamp Attack APK

    Swamp Attack APK, yaratıklara karşı evinizi savunduğunuz bir aksiyon-nişancı oyunudur.
  • ExoGears 2

    Diğer oyuncularla online mücadele edin.