Robozuna

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Robozuna, Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Birbirinden heyecanlı ve aksiyonlu savaşlara katılabileceğiniz bir oyun olan Robozuna, en iyi dövüş robotunu inşa etmeniz gereken bir oyundur. Savaş arenasına dahil olarak becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve rakiplerinizi alt etmelisiniz. Kontrol ettiğiniz robotları dilediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz oyunda lider olmak için mücadele ediyorsunuz. Birbirinden güçlü silahları kullanabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Savaşları kazandıkça yeni parçalar kazanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Robozuna oyununu mutlaka telefonlarınıza indirmelisiniz.

Robozuna oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Robozuna

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
235 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir robot savaşı

Robozuna, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Mücadele gücü yüksek bir oyun olan Robozuna, robotların savaşlarını konu alan bir oyundur. Birbirinden güçlü robotları kontrol edebileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve rakiplerinizi alt etmelisiniz. Birbirinden heyecanlı ve aksiyonlu savaşlara katılabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Kontrol ettiğiniz robotları dilediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz oyunda lider olmak için mücadele ediyorsunuz. Birbirinden güçlü silahları kullanabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Savaşları kazandıkça yeni parçalar kazanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Robozuna oyununu mutlaka telefonlarınıza indirmelisiniz.

Robozuna oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Inochi

    Robot hayvanlar dövüşüyor.
  • Robot War: Robot Transform

    Robot War: Robot Transform, kendi robotunuzla birlikte savaştığınız bir aksiyon oyunudur.
  • Ironkill: Robot Fighting Game

    Ironkill: Robot Fighting Game karşımıza aksiyon dolu bir robot dövüşü oyunu olarak çıkıyor.
  • Gerçek Çelik APK

    Gerçek Çelik APK, robot dövüşleri üzerine Real Steel filminin resmi mobil oyunu. Dünya robot boks şampiyonu oyunu oynaması ücretsiz.
  • Mech Battle

    60FPS oynanış sunan online robot savaş oyunu
  • Robot Firetruck

    İtfaiye aracınızla şehri koruyun ve yangınlara geçit vermeyin.
  • warbot.io

    Aksiyon dolu sahnelere sahip olan bir robot savaşı
  • Transformers APK

    Transformers APK Android oyunu robot dövüşü üzerine kurulu. Transformers mobile oyununda da Autobot'lar ve Decepticon'ların savaşı sürüyor.