Rock Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Rock Life, yıllardır en iyi müzik oyunlarından bir tanesi olan Guitar Hero'nun benzeri olan mobil versiyona uyarlanan eğlenceli bir Android gitar çalma oyunu.

Rock Life, Android telefon ve tabletleri üzerinde Guitar Hero oynamak isteyenler için geliştirilen ücretsiz ve eğlenceli bir alternatif. Kendi gitaristinizi ve gitarınızı seçerek başlayacağınız oyunda grup oluşturarak yeni müzisyenleri grubunuza dahil edebilir ve kazandığınız paralar ile gitarınızı geliştirebilirsiniz.

Oyunda size sunulan gitarlar dünya üzerinde en güzel gitarlar arasından seçilmiş. Tuşlu ve basmalı olarak oynayacağınız oyunda istediğiniz şarkıları gitar ile hatasız çalmaya çalışacaksınız.

Online ve gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz oyunu tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz fakat oyun içerisindeki mağazadan alışveriş yaparak ürünler satın alabiliyorsunuz. Eğer gitar çalmak ilginizi çekiyorsa bu oyunu kesinlikle denemeniz gerekiyor.

Barış YANIK

Rock Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
68.2 MB DOSYA BOYUTU

Rock Life, kendi grubunuzu kurup en sevdiğiniz rock şarkılarını gitar üzerinde kendinizin çalabileceği eğlenceli bir iOS müzik oyunu.

Rock Life, Dünya'nın en güzel gitarlarından bir tanesini seçip sonra da kendi müzik grubunuzu oluşturup sahnelerin tozunu atabileceğiniz eğlenceli bir iOS müzik oyunu. Popüler gitar çalma oyunu Guitar Hero ile akıllarımıza kazanan gitar çalma oyunlarından bir tanesi olan Rock Life, tüm iPhone ve iPad sahiplerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Ekrandan geçen gitar bandı üzerindeki notalara hatasız olarak basıp çalacağınız müziklerden kazanacağınız para ile gitarınızı gittikçe geliştirebileceğiniz oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Online oynama imkanınızın da olduğu Rock Life'ı hemen indirip ücretsiz olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Rock Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
36.8 MB DOSYA BOYUTU

Rock Life, Guitar Hero'nun ücretsiz bir alternatifi olarak öne çıkan eğlenceli bir Windows Phone gitar çalma oyunu.

Rock Life, dinamik oyun yapısı ile müzik severlerin aklını başından alan hem eğlenceli hem de ücretsiz bir gitar çalma oyunu. Popüler Guitar Hero oyununun neredeyse aynısı olan Rock Life, ücretsiz olması ve gelişmiş oyun yapısı ile öne çıkıyor.

Oyuna başladıktan sonra kendinize özel bir gitar seçiyor ve para kazandıkça bu gitarı geliştirebiliyorsunuz. Gitar dışında kendinize yeni bir müzik grubu oluşturup arkadaşlarınızla birlikte sahneye çıkıyorsunuz.

Görselleri, oyun yapısı ve oynanışı itibariyle oldukça kalite kokan bu oyunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Özellikle müziğe ve gitara ilgi duyan Windows Phone sahipleri bu oyuna bayılacak. Son zamanlarda oynayabileceğiniz yeni bir müzik oyunu arıyorsanız Rock Life'a bir şans verebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • R-Rock Guitar

    R-Rock Guitar, Android cihazlarınız üzerinde rock gitar çalmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Rock Gods Tap Tour

    Telefonunuzun ekranına dokunarak rock'n roll yapmak hiç aklınıza gelir miydi? Rock Gods Tap Tour ile artık bu mümkün!
  • Rock Mania

    Rock Mania, ritim tabanlı bir Android oyunu olarak öne çıkıyor
  • Black Screen of Life

    Black Screen of Life, YouTube'da ekran kapalı müzik dinlemenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Rock Çılgını

    Guitar Hero oyunundaki gibi, ekranda gelen renklere doğru zamanda basıp ritmi tutturmalısınız.
  • The Rock Clock

    The Rock Clock mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir alarm uygulamasıdır
  • Rock Hero

    Rock Hero ücretsiz olarak sunulan ve Guitar Hero'ya olan ile benzerliğiyle dikkat çeken bir oyundur.