Rocket Carz Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Fütüristik görünümlü klasik retro arabalarla yarışıyoruz.

Rocket Carz Racing, tekerleksiz arabalarla yarışlara girdiğimiz, konsol kalitesinde grafikler sunan harika bir mobil oyun. Android telefonunuzda yarış oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, geleceğin otomobillerinin yer aldığı bu yapımı kesinlikle oynamalısınız. Grafikler şahane, kontroller mükemmel, optimizasyon harika, fazla da yer kaplamıyor. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Fütüristik görünümlü klasik eski arabaların bulunduğu arcade yarış oyunu Rocket Carz Racing, çok oyunculu (multiplayer) yarışlara sokmamasın rağmen süper keyifli. Parçalarını yenileyebildiğiniz, özelleştirebildiğiniz klasik arabalarla tek yönlü, çift yönlü, süre sınırlı yarışlara giriyorsunuz. Lakin yarışlara girmeden önce serbest sürüş modunda kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Yarışlarda bir rakibiniz yok, dilediğiniz hızda sürebilirsiniz lakin aracınızı geliştirmek, yeni arabalar satın almak istiyorsanız puana ihtiyacınız var. Puanları da yüksek hızda sürerek, trafikte tehlikeli hareketler yaparak, günlük yarışlara katılarak kazanabiliyorsunuz.

İç ve dış kamera iki farklı kamera açısından yarışmaya izin veren arcade yarış oyununda kontroller çok basit. Hızlanmak için gaz butonunu, hız kesmek için fren butonunu, arabaların üzerinden geçmek için zıplamaya, aniden hızlanmak için de nitroya dokunuyorsunuz. Yönü de cihazınızı sola sağa eğerek sağlıyorsunuz.

Erkan Calp

Rocket Carz Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
263.3 MB DOSYA BOYUTU

Tekerleksiz arabalarla yarışlara katılıyoruz.

Rocket Carz Racing iOS oyununda fütüristik görünüm kazandırılmış klasik arabalarla yarışlara giriyorsunuz. iPhone/iPad cihazınızda arcade yarış oyunlarına yer veriyorsanız indirmenizi öneririm. Grafikler konsol kalitesinde, kontrol sistemi hem telefon hem de tablette rahat oynanış sunacak kadar güzel, oynanış keyifli ve rakiplerine kıyasla çok daha az depolama alanı istiyor.

Gelecek temalı araba yarışı oyunları arasına yeni katılan Rocket Carz Racing, sadece tek oyunculu mod sunmasına karşın kendisine bağlıyor. Fütüristik görünümlü klasik retro otomobillerle tekli yarışlara giriyorsunuz. Tek yön, çift yön, süre bazlı ve serbest sürüş oynanabilir modlar arasında. Yarış kazandıkça gelen parayla arabanızı geliştirebiliyor, özelleştirebiliyor, yeni araba satın alabiliyorsunuz. Bu arada tekerleksiz arabanızın kontrolünü sağlamak için eğme ve dokunmatik tuşları kullanıyorsunuz.

Rocket Carz Racing Özellikleri:

  • Çarpıcı üç boyutlu grafikler
  • Özel parçalarla geliştirilebilir, yükseltilebilir roket arabalar
  • Yumuşak sürüş deneyimi
  • Dış ve iç kamera görünümleri
  • Çevrimiçi liderler tablosu ve başarımlar

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Racing Rocket

    Zorlu parkurda rakiplerini ez ve yarış yapmanın keyfine var.
  • Rocket Ski Racing

    Rocket Ski Racing ilginç bir yarış oyunudur
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Rival Stars Horse Racing APK

    Rival Stars Horse Racing APK at yarış oyunları arasında en kapsamlısı. Android için at yarışı oyunu arayanlara tavsiye edilir.
  • Beach Buggy Racing APK

    Beach Buggy Racing APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online off-road karting yarış oyunu.
  • F1 Mobile Racing

    F1 Mobile Racing, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Formula 1 yarış oyunu.
  • Real Bike Racing APK

    Real Bike Racing APK Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Motor yarışları hayranıysanız bu mobil yarış oyununu oynamalısınız.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.