Rocket Ski Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Rocket Ski Racing ilginç bir yarış oyunudur

Rocket Ski Racing basti ve süper eğlenceli bir yapıya sahip olan bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Rocket Ski Racing'in klasik kayak oyunu örneklerine göre oldukça sıradışı bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Arcade tadında bir oynanışa sahip olan Rocket Ski Racing'de sırtlarına roket yerleştirilmiş ve süper hızlarda yarışabilen kayakçıları kontrol etmekteyiz. Oyunda 2 farklı oyun modu yer alıyor ve bu modlarda en hızlı yarışçı olmaya çalışıyoruz.

Rocket Ski Racing'de Race modunda 9 farklı yarışmacıyla birlikte bitiş çizgisinden ilk geçen yarışçı olmaya çalışıyoruz. Gate Chase modunda ise kontrol noktlarından sırasıyla geçerek en yüksek puanı elde etmeye çalışıyoruz; fakat bu modda kontrol noktaları sabit durmuyor ve bizimle birlikte belli bir hızda hareket ediyorlar. Oyundaki yarışlarda düz pistler yerine kendi etrafında dönen ve küçük buz kayalarının yer aldığı pistlerde yarışıyoruz. Bu nedenle karşımıza çıkan engellere dikkat etmemiz gerekiyor.

Rocket Ski Racing heyecanlı oynanışını güzel grafiklerle de birleştiriyor.

Can Erdil Şentürk

Rocket Ski Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Rocket Ski Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Rocket Ski Racing hız ve heyecanı birleştirmeyi başarabilen bir mobil kayak oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Rocket Ski Racing sahip olduğu arcade tadındaki basit ve eğlenceli yapısıyla kolayca beğeninizi kazanabiliyor. Oyunda temel olarak kayak yarışlarına katılıyoruz. Bu yarışları sıradışı yapan şey ise her yarışçının sırtına bir roket motoru bağlanarak yarıştırılması. Bu syaede süper hızlara çıkarak kayak yapılabiliyor.

Rocket Ski Racing'de yarışırken başımızı döndüren yarış pistlerinde yol almaktayız. Bu pistler kendi etrafında dönerken yer çekimine meydan okuyoruz. Oyundaki yarış pistlerinde küçük buz kayaları gibi engeller de bizi bekliyor. Bu engelleri aşabilmek için reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Oyun bu yönüyle heyecanlı bir yarış tecrübesi sunmakta.

Rocket Ski Racing'i 2 farklı oyun modundan birini seçerek oynayabiliyoruz. Oyun genel olarak tatmin edici bir grafik kalitesi sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Boat: Racing Simulator 3D

    Top Boat: Racing Simulator 3D, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi jet ski yarış oyunu.
  • Rocket Carz Racing

    Fütüristik görünümlü klasik retro arabalarla yarışıyoruz.
  • Racing Rocket

    Zorlu parkurda rakiplerini ez ve yarış yapmanın keyfine var.
  • Top Ski Racing 2014

    Top Ski Racing 2014, kaliteli grafiklere sahip ücretsiz bir kayak oyunudur.
  • Ski Challenge 15

    Ski Challenge 15 kar kayağı yaparak şampiyonlara katıldığımız bir yarış oyunudur
  • Riptide GP2

    Riptide GP2'de mükemmel grafikler eşliğinde jet-ski yarışları sizleri bekliyor.
  • Winter Ski Park: Snow Driver

    Zorlu kış şartlarında araç kullanacağız.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.