Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
638 TOPLAM İNDİRME
647 MB DOSYA BOYUTU

Rodeo Stampede APK, kendi hayvanat bahçenizi yönetmenize izin veren vahşi yaşam sonsuz macera oyunu.

Rodeo Stampede APK, yenilikçi oyun yapısıyla ve farklı oyun türlerini oldukça eğlenceli bir şekilde birleştirmesiyle dikkat çeken bir mobil hayvanat bahçesi oyunu olarak tanımlanabilir.

Rodeo Stampede APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari, daha önceden Crossy Road gibi başarılı yapımlarıyla karşımıza çıkan Yodo1 tarafından geliştirilmiş bir başka mobil oyun.

Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari'de oyuncular temel olarak kendi hayvanat bahçelerini kurmaya çalışıyorlar. Bu iş için de hayvanları rodeo yaparak evcilleştirmemiz ve hayvanat bahçemize eklememiz gerekiyor. Yapacağımız bütün iş bununla da sınırlı değil, hayvanları topladıktan ve hayvanat bahçemize yerleştirdikten sonra onların yaşam alanlarını geliştirmeli, hayvanat bahçemizi ziyaretçilere açarak para kazanmalıyız. Ziyaretçiler geldikçe daha çok para kazanıyoruz ve hayvanat bahçemizi daha da güzelleştirebiliyoruz.

Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari'de hayvanları topladığınız bölümler bir sonsuz koşu oyunu gibi oynanmakta. Hayvanların üzerinde binmek için parmağımızı ekranda basılı tutuyoruz ve bu sayede hayvanın üzerinde yol almaya devam edebiliyoruz. Parmağımızı bıraktığımızda ise kahramanımız havada süzülmeye başlıyor. Herhangi bir hayvanın üzerine geldiğimizde tekrar ekrana dokunarak ve parmağımızı basılı tutarak yol almaya devam ediyoruz. Karşımıza çıkan engelleri de sağa veya sola kaçarak atlatabiliyoruz.

Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari'de hayvanların üzerindeki kalp göstergesi dolana kadar yolculuk etmeyi başardığımızda o hayvanı hayvanat bahçemize kazandırmış oluyoruz. Oyunda birçok fakrlı hayvan türü, güzel bir görünüm ve eğlenceli bir oynanış oyun severleri bekliyor.

Rodeo Stampede APK Oyun Özellikleri

  • Bufalo, fil ve her türlü egzotik hayvanın sırtında koşturun.
  • Yüksek puan için kovalamacada engellerden kaçının, atlatın.
  • Hayvanat bahçenizde gösteri yapmak için her türlü hayvanı yakalayın ve onlarla arkadaş olun.
  • Karakterinizin takacağı çok çeşitli şapkalar toplayın.
  • Ziyaretçilerden büyük ödüller kazanmak için hayvanat bahçenizi büyütün.
  • Vahşi sonsuz koşu macerası
Can Erdil Şentürk

Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayvanat bahçesi oyunudur

Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari, Crossy Road gibi başarılı mobil oyunları ile tanıdğımız Yodo1 adlı geliştiricinin yeni hayvanat bahçesi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari'de kendi hayvanat bahçenizi kurarak canlı tutmaya ve ziyaretçilerinizi memnun etmeye çalışıyorsunuz. Bu iş için de egzotik hayvanları rodeo yaparak evcilleştirmeniz gerekiyor. Safariye çıktığınızda bu hayvanların sırtına atlıyorsunuz ve onlar sakinleşene kadar yolunuza devam etmeye çalışıyorsunuz.

Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari oynanış olarak bir sonsuz koşu oyunu yapısına sahip. Oyunda yapmanız gereken şey üzerine bindiğiniz hayvan sinirlenip sizi fırlatmadan diğer hayvanların üzerine zıplamak. Bir hayvanın üzerinde yolculuk edebilmek için parmağımızı ekranda basılı tutuyoruz, Zıplamak için ise parmağımızı bırakıyoruz. Bir sonraki hayvanın üzerine geçebilmek için de tekrar parmağımızı ekranda basılı tutuyoruz. Karşımıza çıkan engellere ve diğer hayvanlara çarpmamak için de sağa veya sola doğru kaçıyoruz.

Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari'de hayvanları hayvanat bahçemize yerleştirdikten sonra onların yaşam alanlarını geliştirmemiz, hayvanat bahçemizi güzelleştirmemiz gerekiyor. Hayvanat bahçemizi ziyarete açtığımızda aileler ziyarete geliyorlar ve bize para kazandırıyorlar. Bu parayı yine hayvanat bahçemizi geliştirebilmek için kullanabiliyoruz.

Güzel grafikleri sürükleyici bir oynanışla birleştiren Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari oldukça başarılı bir mobil oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Subway Surfers APK

    Subway Surfers APK sonsuz koşu oyunu. Hikayesi ile dikkat çeken ücretsiz android oyunudur.
  • Looney Tunes Dash APK

    Looney Tunes Dash APK, sonsuz koşu oyunları oynamaktan keyif alan mobil oyunculara tavsiye ederiz. Looney Tunes Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Winx Bloomix Quest APK

    Sonsuz bir koşu oyunu olan Winx Bloomix Quest APK'da, kahramanı yönlendirin ve engellere çarpmamaya çalışın.
  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Fubo Runner APK

    Fubo Runner, sonsuz koşu türünde Fenerbahçe'nin yeni mobil oyunu. Fubo Runner oynaması ücretsizdir, APK'sız Google Play'den indirilebilir.
  • Miraculous APK

    Miraculous APK, Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi resmi mobil oyunudur. Süper kahraman koşu oyunu süper eğlenceli oynanışa sahip.
  • Jetpack Joyride APK

    Jetpack Joyride, jet motoruyla çalışan bir ceketle birlikte maceraya atılan kahramanımızı konu alan bir Android oyunudur.