Rody Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Rody Fight, suçluları temizlediğiniz aksiyon yüklü Android oyunu.

Rody Fight, iki boyutlu retro görselleriyle başında saatler harcadığımız atari dönemine götüren, eski oyuncular için altın değerinde bir mobil oyun. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabileceğimiz oyunda suç işlemenin olağan olduğu, her türlü pisliğin döndüğü bir şehirde temizliğe çıkıyoruz.

Rody Duterte adında gözlüklü bir karakteri kontrol ettiğimiz oyunda uyuşturucu, yolsuzluk, kaçakçılık ve daha nice pisliğin olduğu şehirde huzur ve güven ortamını sağlamaya çalışıyoruz. Kendimize tüm kötü insanları 6 ay içerisinde temizleme sözü verdikten sonra aksiyona başlıyoruz. Daha ilk dakikalardan motosikletli çeteler, yüzleri görünmeyen bıçaklı saldırganlar kendilerini gösteriyor. Neyse ki filmlerde olduğu gibi aynı anda üzerimize saldırmayı akıl edemiyorlar.

Sayıları oldukça fazla olan kötü insanları ait oldukları yere göndermek için yumruk ve tekme dışında tabancamızı kullanıyoruz.

Erkan Calp

Rody Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Rody Fight, şehri suçlulardan temizleme görevini üstlendiğiniz retro dövüş oyunu.

Rody Fight, eski dönem atari oyunlarını hatırlatan görselleri ve efekleriyle dikkat çeken dövüş oyunu. iOS (iPhone ve iPad ile uyumlu) platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyunda şehri suçlulardan temizleme görevini üstleniyoruz.

Uyuşturucu, yolsuzluk, kaçakçılık, cinayet kısacası her türlü pisliğin yaşandığı şehirdeyiz. Gözlüklü karakterimizin suçluları 6 ay içerisinde temizleyeceği sözünü vermesiyle başlayan oyunda aksiyon daha ilk dakikalarda yaşanmaya başlıyor. Motosikletle üzerimize hızla gelen çete üyeleri, bıçaklı haydutlar ve hepsini temizlediğimizde gelen para babaları bizi ortadan kaldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Etrafımızı saran, sayıları hızla artan düşmanlarımızı durdurmak için ise kimi zaman tekme ve yumruğumuzu, kimi zaman da silahımızı kullanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.
  • Knights Fight: Medieval Arena

    Knights Fight: Medieval Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • MARVEL Future Fight

    MARVEL Future Fight ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur
  • Rush Fight

    Rush Fight, durmadan dövüştüğümüz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Endless Boss Fight

    Endless Boss Fight, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz robotlu bir aksiyon oyunudur.
  • Soul Warrior - Fight Adventure

    Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Super Boys - The Big Fight

    Super Boys - The Big Fight yoğun aksiyon içeren bir mobil dövüş oyunudur
  • Shadow Fight 2 APK

    Shadow Fight 2 APK, android cihazlarda yer alan en popüler dövüş oyunları arasındadır.