Rolling Rapids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Rolling Rapids, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli bir arcade oyundur.

Rolling Rapids, boş vakitlerinizde eğlenceli bir maceraya atılabileceğiniz oyunlar arasında yer alıyor ve arcade kategorisinde bulunuyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde oynayabileceğiniz oyunda, hızlı tempolu ve zorlu bir deneyim yaşayacaksınız. Son derece başarılı bulduğum Rolling Rapids'i her yaştan oyunculara gönül rahatlığıyla öneririm.

Rolling Rapids oyunu basit gibi görünmesine rağmen beceri gerektiren bir takım dinamikleri içerisinde barındırıyor. Öncelikle oyunun çok eğlenceli olduğunu belirtmem gerekiyor. Çeşitli karakterlerle zorlu engelleri aşarak ilerlemeye ve skor üretmeye çalışıyoruz. Topladığımız öğelerle birlikte bu karakterlerin sayısı artıyor ve karikatürize grafiklerle oyun daha eğlenceli bir hal alıyor. 

Rolling Rapids Özellikleri

  • Harika grafikler
  • Sorunsuz ve basit oyun kontrolleri
  • Birbirinden özgün karakterler
  • Oyunu zorlu kılan inanılmaz engeller
  • Hızlı tempo

Basit ama zorlu bir oyun arıyorsanız Rolling Rapids'i ücretsiz indirebilirsiniz. Her yaştan insana hitap etmesi, boş vakitlerinizi değerlendirirken size eşlik etmesi ve keyifli oynanışı nedeniyle denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Rolling Rapids

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Rolling Rapids, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.

Rolling Rapids, herkesin akıllı telefonunda bulundurmak isteyeceği ve güzel vakit geçirebileceğiniz bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, çılgın bir maceraya atılıyor ve engellerin üzerinden atlayarak skor kasmaya çalışıyoruz. Her yaştan insanın hoşuna gidecek bu basit ama keyifli oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım. 

Rolling Rapids gibi oyunların en sevdiğim yönü boş vakitlerinizi değerlendirirken işe yaramaları diyebilirim. Hayatın akışı sırasında birini beklediğimiz durumlar, metronun bir türlü gelmemesi ya da gideceğimiz istikamete kadar bir şeylerle oyalanma gibi durumlarda can simidi görevi üstleniyorlar. Sizi sonsuz bir macera döngüsünün içerisine alan Rolling Rapids oyunu da bunlardan biri ve hiç sıkılmadan vakit geçirebiliyorsunuz. Karikatür benzeri grafiklere sahip oyun size hatasız kontrol imkanı veriyor ve su üzerinde hareket ederken herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Yılan ve timsah dahil olmak üzere, yolda karşınıza çıkan altınları toplayarak skor üretiyor ve kilidini açabiliyorsunuz. Her anlamda hızlı tempolu bir oyun olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Eğer keyifli vakit geçirebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Rolling Rapids'i ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pug Rapids

    Sonsuz koşu oyunlarını ne olursa olsun oynamaya hevesli olanlar için Pug Rapids izometrik kamera açısıyla oynadığınız bir oyun.
  • Rolling Balls

    Rolling Balls basit bir altyapı üzerine kurulu olmasına rağmen oyunseverleri eğlendirmesini iyi biliyor.
  • Rolling Sky

    Rolling Sky, kocaman bir topu kontrol ederek engellere takılmadan parkuru tamamlamanız gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Bubble Man Rolling

    Bubble Man Rolling, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.