Romantic Photo

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,590 TOPLAM İNDİRME
8.44 MB DOSYA BOYUTU

Romantic Photo ile fotoğraflarınızı farklı filtreler yardımıyla özel hale getirebilirsiniz.

Romantic Photo önemli anları yakalayan fotoğraflarınızı daha da özelleştirmek için kullanabileceğiniz bir resim düzenleme programıdır.

Bu kullanışlı resim editörü sunduğu 30'dan fazla resim filtresi ya da fotoğraf filtresi sayesinde düğün fotoğrafı, nikah fotoğrafı, gelin fotoğrafı veya damat fofoğrafı gibi fotoğraflarınıza bambaşka bir hava katabilmektedir.

Programın sahip olduğu resim efekti arşivinden dilediğiniz birini seçerek anında fotoğrafınıza uygulayabilirsiniz. Bu geniş fotoğraf efekti arşivi kenar bulanıklaştırma, renk sıcaklığını arttırma, kenar yumuşatma ve daha birçok hazır kalıbı fotoğraflarınıza herhangi bir ayar yapmadan uygulamanıza imkan verir.

Romantic Photo odak ayarlama özelliği sayesinde fotoğrafınızın belirli bölümlerini keskinleştirirken geri kalan kısmını bulanıklaştırmanıza olanak verir. Fotoğrafınıza uygulanan efektlerle birleştiğinde oldukça başarılı sonuçlar elde edilebilmektedir.

Program genel olarak temiz bir arayüze sahiptir ve fotoğraflarınıza hızlı bir şekilde filtreler ve efektler uygulamanıza olanak verir.

Can Erdil Şentürk

Romantic Photo

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
765 TOPLAM İNDİRME
13.51 MB DOSYA BOYUTU

Romantic Photo ile özel ve değerli fotoğraflar yaratabilirsiniz

Eğer özel anlarınızı yakalayan fotoğraflarınıza farklı bir dokunuş vererek daha da özel hale getirmek isterseniz Romantic Photo ihtiyacınız olan araçları size sunacak bir resim düzenleme programıdır.

Romantic Photo içinde hazır fotoğraf filtresi veya resim filtresi kalıplarını bulunduran bir resim editörüdür. Program ile fotoğraflarınıza bu filtreleri birkaç tıklama sonunda kolayca ekleyebilirsiniz. Romantic Photo'nun sunduğu resim filtrelerinin yanında sahip olduğu fotoğraf efekti ya da resim efekti seçenekleri filtrelerle yapacağınız renk ayarlarını tamamlayacak ve çok daha başarılı çalışmalar ortaya çıkaracaktır. Kenar yumuşatma, kenar bulanıklaştırma, renk sıcaklığını arttırma bu efektlerden sadece birkaçıdır.

Romantic Photo odak ayarlama özelliğine de sahiptir. Bu araç sayesinde fotoğrafınızın seçeceğiniz bölümünü odak noktası yapabilir ve bu bölümü keskinleştirirken geri kalan kısımları bulanıklaştırabilirsiniz.

Romantic Photo pratik bir kullanım sunan ve kullanıcı dostu bir resim editörüdür ve sunduğu araçlarla profesyonel kalitede çalışmalar yapmanıza imkan verir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Scanner

    Photo Scanner, bir donanım tarayıcısının yerine geçen bir fotoğraf tarayıcısıdır. Bu program, örneğin, fotoğraflanan bir sayfayı A4'e dönüştürebilir.
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • VicMan's Photo Editor

    VicMan's Photo Editor, ücretsiz ve kullanışlı bir resim editörüdür.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • PaintSupreme

    PaintSupreme hızlı ve eğlenceli bir resim düzenleme programıdır.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • SCRAP Photo Editor

    SCRAP Photo Editor ile resim ve fotoğraflarınız üzerinde düzenleme işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
  • Smart Photo Import

    Smart Photo Import programıyla resim klasörlerinizdeki kaosu tamamen kaldırabilirsiniz.