Roots of Insanity

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,741 TOPLAM İNDİRME

Roots of Insanity hayatta kalmaya çalıştığınız bir korku oyunudur

Roots of Insanity, İstanbul merkezli Crania Games tarafından geliştirilen FPS türünde bir korku oyunu.

Türk yapımı bir korku oyunu olduğu için Roots of Insanity'de oyunculara Türkçe arayüz, seslendirme ve altyazı desteği sunuluyor. Roots of Insanity'de August Valentine Hastanesi'nde geçen olaylar konu alınmakta. Biz oyunda Riley McClein adlı geçmişinden beri epilepsi krizleri geçirmekte olan bir doktorun yerine geçiyoruz. Oyundaki olaylar bir gece nöbetimiz sırasında başlıyor. Hastanede esrarengiz olaylar çıktıktan sonra bu olayların sebebini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz, bu iş için de hastanenin karanlık koridorlarını ve odalarını keşfetmemiz gerekiyor.

Oyundaki kahramanımız hastanedeki hastaları kurtarmaya çalışırken epilepsi krizleri peşini bırakmıyor. Ayrıca yaşadığımız olaylar akıl sağlığımızı etkiliyor. Biz bütün bu olaylar karşınızda akıl sağlığımızı korumak ve hayatta kalabilmek için mücadele ediyoruz.

Roots of Insanity'i dilerseniz birinci şahıs kamera açısıyla, dilerseniz 3. şahıs bakış açısıyla oynayabilmektesiniz. Oyunda düşmanlarımızla savaşabilmek için bıçak veya tabanca gibi silahları kullanabilmekteyiz.

Unreal Engine oyun motoruyla geliştirilen Roots of Insanity tatmin edici bir grafik kalitesi sunmakta. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 64 Bit işletim sistemi (Windows 7 ve üst versiyonları)

- 3. nesil Intel i3 işlemci

- 4 GB RAM

- DirectX 11

- 4 GB boş depolama alanı

- DirectX uyumlu ses kartı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A Way To Be Dead

    Türk yapımı korku oyunlarından A Way To Be Dead Steam'de! Beğenilen korku oyunu Roots of Insanity'nin geliştiricilerinden.
  • Insanity Clicker

    Insanity Clicker ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • God of War PC

    God of War PC'de! Aksiyon, macera, rpg türünde efsane PlayStation oyunu God of War PC oyuncularına merhaba diyor.
  • Prince of Persia: The Lost Crown

    Prince of Persia: The Lost Crown ile Pers efsanesi geri geliyor. Hemen Prince of Persia: The Lost Crown indirin ve bu 2.5D aksiyon oyununu deneyimleyin.
  • Prince of Persia: Warrior Within

    Prince of Persia: Warrior Within, aksiyon ve macera oyunudur.
  • Children of Morta

    Children of Morta ile benzersiz bir roguelike deneyimi sizleri bekliyor. Hemen Children of Morta indirin ve Bergson ailesinin fertleri keşfedin.
  • Banishers: Ghosts of New Eden

    Banishers: Ghosts of New Eden’da bambaşka bir dünya sizleri bekliyor. Hayalet avladığınız bu dünyada iki farklı karakter ile oynamaya başlayın.
  • Ghost of Tsushima

    Ghost of Tsushima PC’ye geliyor! Bir an önce Ghost of Tsushima indirin ve PlayStation’ın en iyi oyunlarından birini bilgisayarınızda deneyimlemeye başlayın.