Rope'n'Fly - From Dusk

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bir aksiyon oyunu olan Rope'n'Fly - From Dusk adlı bu oyunda amacınız en uzağa gitmek ve en yüksek skoru elde etmek.

ABD, Fransa, Almanya, İngiltere ve Avusturalya'da en çok inidirilen oyunlar arasında yer alan Rope'n'Fly - From Dusk^ta tek bir amacınız var, o da en ileriye gitmek.

Bunu başarmak için elinizdeki ipi binalara fırlatmanız gerekmekte. Fakat bunu yaparken dikkatli olmalısınız zira en ufak bir yanlış hareketinizle birlikte kontrol ettiğiniz maket parçalara ayrılabilir. İpi kontrol etmek için binaların üzerine tıklıyorsunuz, tekrar tıkladığınızda maket kendini boşluğa bırakıyor. Bu salınım hareketini kullanarak en uzağa gitmeniz gerekiyor. Örümcek adam filmini izleyenlere tanıdık gelecek bu oyunda ilerlemek için sadece binaları değil uçakları da kullanabilirsiniz. Gerçekçi fizik motoruyla beğeni toplayan oyunda çok sayıda kişiselleştirme imkanı bulunuyor. 

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rope Hero 3 APK

    Rope Hero 3 APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz.
  • Rope'n'Fly 4

    Rope’n’Fly 4 gelişmiş fizik motoruyla dikkat çeken keyifli bir beceri aksiyon karışımı oyundur.
  • Stickman Rope Jumper Hero

    Stickman Rope Jumper Hero, ana karakteriniz olan çöp adam ile birlikte zorlu yolları ip kullanarak ilerlemenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Rope Hero Vice Town APK

    Rope Hero: Vice Town APK, popüler açık dünya aksiyon oyunu. GTA'ya benzerliğiyle dikkat çeken oyunda karakterimiz bir süper kahraman.
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.
  • Rope Hero APK

    Rope Hero APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz. GTA benzeri oyun APK veya Google Play'den ücretsiz indirilebiliyor.
  • Amazing Strange Rope Police

    Suçlularla mücadele edeceğiz.
  • Om Nom: Run

    Om Nom: Run Android oyununda Cut the Rope evreninden karakterlerle koşuyoruz.