Rowdy Wrestling

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
222 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Retro güreş oyunu

Rowdy Wrestling, retro görselleri ve oynanışıyla eski nesil oyuncuları yakalayan Amerikan Güreşi oyunu. Güreşçilerin tabiri yerinde ise bir kalas gibi hareket ettiği oyun, gerçekçilikten oldukça uzak bir çizgide olmasına karşın son derece keyif veren oynanış sunuyor. Mobil oyunlarda görsellere takılmıyorsanız, dövüş oyunlarını da seviyorsanız bu yapımı kesinlikle görmelisiniz. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve sadece 13MB boyutunda!

Sadece kolları hareket eden güreşçilerin yer aldığı retro spor oyunu Rowdy Wrestling, görselliğin arka plana atıldığı, eğlencenin öne çıkarıldığı bir yapım. Gerçek Amerikan güreşçileri yer almıyor ancak gerçek maçlarda gördüğünüz çoğu hareketi yapabiliyorsunuz. Ringe çıkıp kendini bırakma, rakibi sırtlayıp birlikte düşme, ring dışından aldığınız eşyaları fırlatma dahil görsel şölen yaşatan her türlü aksiyona giriyorsunuz. Teke tek maçlar fazla heyecanlı olmuyor lakin ayakta kalan son güreşçi olmak için dövüştüğünüz Rumble modu, çiftli olarak dövüştüğünüz Tag Team modu oldukça keyifli.

Erkan Calp

Rowdy Wrestling

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
66.8 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan Güreşi oyunu

Rowdy Wrestling, old school oyuncuların ilgisini çekeceğini düşündüğüm spor oyunu. Sadece görselleriyle değil, oynanışıyla da eski oyunları anımsatan Rowdy Wrestling, adından da tahmin edeceğiniz üzere Amerikan Güreşi oyunu. Gerçek Amerikan Güreşçileri, ringler, online mod olmamasına karşın ilginç şekilde kendisine bağlayan yapım, iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiriyor.

Tüm iPhone/iPad cihazlarda akıcı oynanış sunan, 100MB altı dövüş oyunu bulmak epey zor. Mobil platforma yeni giriş yapan Rowdy Wrestling, Amerikan Güreşi hayranlarına özel hazırlanmış, her yönüyle retro akan bir yapım. Sadece kolları oynayan, kukla görünümünde güreşçilerin ringde şov yaptığı spor oyununda ücretsiz oynanabilir üç mod bulunmakta. Ringde ayakta kalmayı başaran son güreşçi olmak için dövüştüğünüz Rumble, kariyer modu ve çiftli olarak dövüştüğünüz Tag Team modu arasından seçim yapıyorsunuz. Seçilebilir güreşçi sayısı da 55.

Ring kenarından zıplama, ring dışından sopa alıp girişme, sırtlayıp beraber devrilme dahil Amerikan Güreşi maçlarında yapılan çoğu hareketin yapılabildiği oyunun kontrol sistemi çok basit tasarlanmış. Sağ, sol, zıplama tuşları dışında aksiyon tuşu yer alıyor. Maçı dilediğiniz zaman duraklatabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Wrestling 3D

    Real Wrestling 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Amerikan güreşi oyunudur
  • WWE Mayhem

    The Rock, John Cena, Brock Lesnar ve diğer efsane güreşçiler bir arada
  • Wrestling Revolution APK

    Wrestling Revolution APK, Android telefonda dövüş oyunları oynayanlar için tavsiyemizdir. Wrestling Revolution 3D APK, en çok oynanan güreş oyunları arasında.
  • Sumo Wrestling Revolution 2017

    Sumo Wrestling Revolution 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz sumo güreşi oyunu.
  • WWE APK

    WWE APK Android uygulaması Amerikan güreşine ilgi duyanlara tavsiyedir. Dünya Güreş Şovu haberleri, videoları ve etkinlikleri hakkında her türlü bilgiyi içeriyor.
  • WWE Tap Mania

    WWE Tap Mania, SEGA'nın Android platformuna ücretsiz çıkardığı Amerikan Güreşi oyunu.
  • Wrestle Jump Physics

    Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli bir güreş oyunu
  • WWE Champions

    WWE Champions mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Amerikan Güreşi oyunudur