Rules of Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,312 TOPLAM İNDİRME
4.9 GB DOSYA BOYUTU

Rules of Survival Steam'de! 300 milyon oyuncusuyla Rules of Survival PC ve mobilde (Android APK ve iOS) en çok oynanan battle royale oyundur.

Rules Of Survival, PC ve mobilde (Android APK ve iOS) en çok oynanan battle royale oyunlardan. Dünya genelinde 300 milyon oyuncunun severek oynadığı online hayatta kalma oyunu Rules Of Survival Steam’den de indirilebiliyor. Yukarıdaki Rules Of Survival İndir butonuna tıklayarak Rules Of Survival PC indirebilir veya Steam üzerinden satın alarak bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz.

Rules Of Survival İndir

Rules Of Survival, PUBG, Fortnite kadar popüler online battle royale oyundur. Google Play veya APK olarak Android telefonlara yüklenebilen oyun PC platformu için de mevcuttur. Aksiyon yüklü oyunda 300’e kadar silahsız oyuncu hayatta kalan son kişi olmak için paraşütle savaşmaları gereken büyük bir savaş alanına atlıyor.

Uçsuz, bucaksız, ıssız bir adaya düşen 300 silahsız oyuncudan biri oluyorsunuz. Sadece sonuncu hayatta kalıyor. Bu bir oyun değil! Hayatta kalma kurallarını yazıyorsunuz! Unutmayın! Güvenli bölge gittikçe daralır. Zehirli gazın yayılmasına, düşmanların ateş etmesine ve nihayetinde ölümü kovalamaya karşı yarışıyorsunuz. Tek başınıza savaşabilir veya beş oyuncuya kadar küçük bir takım kurabilirsiniz. Dağıtılmış silahları toplayın, kendinizi silahlandırın, taktikler uygulayın ve mücadeleyi sonlandıran oyunculardan teçhizat yağmalayın!

Uyaralım! Bu sadece bir oyun değil. Bu bir ölüm kalım savaşı!

  • Koşun ya da savaşın: Büyük, geniş detaylı haritalarda adil oyun
  • Son adam hayatta kalır: Hayatta kalan 120 kişinin savaşında tek veya takım modu
  • Seçin ve kullanın: Çeşitli ateşli silahlar ve aksesuarlar
  • Hızlı ve öfkeli: Farklı arazilerde araçlar kullanın.

Rules Of Survival PC İndir

Tur, bir adada tek yerde bulunan tüm oyuncularla başlar. Geri sayım bittiğinde oyuncular uçaktan paraşütle adaya; yağmalanabilecek silahlar, zırhlar, sağlık kitleri ve binilecek araçlar gibi protokollere uygun olarak dağıtılmış eşyaların olduğu araziye bırakılır. Oyuncular ölen oyuncuların teçhizatlarını yağmayabilir. Oyuncular üçüncü şahıs modunda üçüncü şahıs ve birinci şahıs bakış açısı arasında geçiş yapabilir. Oyun oyuncuları birinci şahıs bakış açısına zorlayan birinci şahıs modu da sunuyor. Oyun süresi ilerledikçe güvenli bölge yavaş yavaş küçülür ve bölge dışında kalan oyuncular zarar görür. Bu, karşılaşma şansını dolayısıyla da oyuncular arasındaki çatışmayı artırır. Her turun sonunda oyuncular hayatta kalma sürelerine, öldürdükleri oyuncu sayısına ve oyuncu seviyesine bağlı olarak oyun içi para ile ödüllendirilir. Kazanılan para daha sonra karakter veya silah özelleştirmesi için kozmetik öğeler içeren destek kutusu satın almak için kullanılabilir.

Rules Of Survival Sistem Gereksinimleri

Rules Of Survival, yüksek sistem gereksinimleri istemeyen bir oyundur. Rules Of Survival PC sistem gereksinimleri aşağıda belirtilmiştir. Minimum sistem gereksinimleri Rules Of Survival bilgisayarda akıcı bir şekilde oynamak için yeterli değildir. En yüksek grafik ayarlarında akıcı oynama deneyimi için bilgisayarınızın önerilen sistem gereksinimlerini karşılaması gerekir.

Minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Core i3-4160
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4600
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Ağ: Genişbant internet bağlantısı
  • Depolama: 2 GB boş alan

Önerilen sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Core i5-6500
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Ağ: Genişbant internet bağlantısı
  • Depolama: 4 GB boş alan

 

Erkan Calp

Rules of Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39,067 TOPLAM İNDİRME
101 MB DOSYA BOYUTU

Rules of Survival İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan battle royale oyunları arasında

Rules of Survival, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın dört bir yanındaki gerçek oyuncularla mücadele edebileceğiniz oyunda taktiksel becerilerinizi sınıyor ve hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Rules of Survival İndir Oyna Android

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS adıyla bildiğimiz bilgisayar oyununun benzer bir mobil kopyası olarak dikkatimizi çeken Rules of Survival, unutulmaz anlar yaşamanıza olanak sağlıyor. Eğer oyunun orjinal sürümünü oynadıysanız oyuna alışmanız pek zor olmuyor. Orjinal oyunda olan kontrollerin neredeyse tümünü Rules of Survival oyununda da bulabilmek mümkün. Eğlenceli mobil oyunlarınıza da taşımak için mutlaka denemeniz gereken Rules of Survival, sizleri bekliyor. Eğer oyunu bilmiyorsanız oyunu online olarak oynanan bir hayatta kalma mücadelesi şeklinde tanımlamak mümkündür. Büyük bir adada oyuna başlıyor ve evleri gezerek silahlar buluyorsunuz. Ardından geliştirdiğiniz taktiğe göre diğer oyuncularla mücadele ediyor ve birinci olmaya çalışıyorsunuz. Son derece sürükleyici bir atmosfere sahip olan oyunda kelimenin tam anlamıyla heyecanı damarlarınızda hissedebiliyorsunuz. Gerçekçi mücadelelerin yer aldığı Rules of Survival oyununu sakın kaçırmayın. Can sıkıntınızı geçirebilecek mükemmel bir aksiyon oyunu olan Rules of Survival mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur.

Geniş bir savaş arenasına sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız da gerekiyor. Diğer oyuncularla kıyasıya mücadele etmeli ve reflekslerinizi sonuna kadar kullanmalısınız. Bağımlısı olabileceğiniz bir mobil oyun olan Rules of Survival sizi bekliyor.

Rules of Survival oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Rules of Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,859 TOPLAM İNDİRME
2.8 GB DOSYA BOYUTU

Arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz zevkli bir hayatta kalma oyunu

Rules of Survival, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak ön plana çıkıyor. Bilgisayarlarınızda oynayadığınız PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS oyununun mobil sürümü olan Rules of Survival'ı sakın kaçırmayın.

Unutulmaz mücadelelerin ve sahnelerin yer aldığı bir hayatta kalma oyunu olan Rules of Survival, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz mükemmel bir aksiyon oyunudur. Hayatta kalma üzerine kurulmuş olan oyunda arkadaşlarınızla kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla da gerçek zamanlı mücadelelere dahil olabileceğiniz oyunda tıpkı PUBG'deki gibi bir kontrol mekanizmasına sahip oluyorsunuz. Hikaye olarak PUBG ile aynı olan oyunda kısa sürede silah bulmalı ve diğer oyuncuları öldürmelisiniz. Oyunu bilenlerin pek zorlanmadan başlayabileceği Rules of Survival, mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor. Eğer oyununu orjinalini bilmiyorsanız Rules of Survival'ı büyük bir adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz taktiksel tabanlı bir aksiyon oyunu olarak tanımlayabilirim. Adadaki evleri gezerek kendinize silahlar bulmaya çalışıyor ve kendinizi diğer oyunculardan koruyorsunuz. Harika taktikler geliştirebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız da gerekiyor.

Geniş bir savaş arenasına sahip olan oyunda gerçekçi mücadeleler yer alıyor. Nefes kesen sahneleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken Rules of Survival, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir mobil oyundur. Eğer aksiyon ve macera oyunlarını seviyorsanız Rules of Survival sizleri bekliyor.

Rules of Survival oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Awe of Despair

    Awe of Despair hayatta kalmak için savaşcağınız bir korku oyunu
  • ARK: Survival Of The Fittest

    ARK: Survival Of The Fittest online olarak oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Call of Duty: Warzone

    Call of Duty: Warzone PC İndir: Battle Royale oyunu! Ücretsiz (bedava) Call of Duty oyunu oynamak isteyenler için
  • ARK: Survival Evolved

    ARK: Survival Evolved dinozorların yaşadığı ıssız topraklara konuk olduğunuz bir rol yapma oyunudur.
  • ARK: Survival Ascended

    Üst düzey grafiklere sahip olan ARK: Survival Ascended'da, arkadaşlarınızla birlikte dinozorların arasında kabilenizi kurun ve hayatta kalın.
  • Remothered: Tormented Fathers

    Remothered: Tormented Fathers, survival horror türünde bir korku oyunu
  • Winter Survival

    Winter Survival, zorlu kış koşullarındaki etkenlere karşı mücadele vermeniz gereken bir hayatta kalma oyunudur.
  • Zombie Derby Pixel Survival

    Zombie Derby Pixel Survival PC oyununda arabalarla zombileri ezip geçiyorsunuz. Zombie Derby Pixel Survival Steam'de