Run Bird Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Run Bird Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.

Run Bird Run, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz ücretsiz bir beceri oyunu. Ketchapp tarafından geliştirilen bu oyunda, firmanın diğer oyunlarında olduğu gibi bağımlılık yaratan fakat bir o kadar da sade bir altyapıya yer verilmiş.

Oyundaki temel görevimiz yuakrıdan düşen kutulardan kaçmak ve bu şekilde devam ederek mümkün olduğunca fazla puan almak. Bunu başarmak hiç de kolay değil çünkü aynı anda birden fazla kutu düştüğü durumlar bile oluyor.

Düşen şekerleri toplamak da görevlerimiz arasında olduğu için kutudan mı kaçsak yoksa şekeri mi alsak diye tereddüt ederken bir de bakıyoruz ki tepemize kutu düşüvermiş. Neyse ki kutular düşmeden önce izler hangi taraftan geleceklerini belli ediyor. Biz de gereken önlemleri alıp kaçabiliyoruz.

Run Bird Run'da zorluk seviyesini artıran bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Tek dokunuşa dayalı olan bu kontrol mekanizması ile ekrana her dokunduğumuzda kuşun yönü değişiyor. Açıkçası oyun gerçekten akıcı bir atmosfere sahip. Zorlu ve bağımlılık yaratan yapısına da hesaba kattığımızda Run Bird Run'ın denemeye değer bir oyun olduğunu söylememizde herhangi bir sakınca yok.

Emircan Erdoğan

Run Bird Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Run Bird Run, iOS cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.

Run Bird Run, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabilecğeimiz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Beceri oyunlarıyla ünlü Ketchapp firması tarafından üretilen bu oyunda ekranın yukarısından düşen kutulardan kaçmaya çalışan bir kuşun kontrolünü ele alıyoruz.

Oyunda tek dokunuş üzerine kurulu bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Ekrana dokunduğumuzda kuş yön değiştiriyor. Bu şekilde devam ederek düşen tüm kutulardan sakınmamız gerekiyor fakat bunu başarması bir süre sonra güç bir hal alıyor.

Oyunda kutuların nereden düşeceği çizgilerle belirtiliyor. Ancak doğru bir zamanlama ile tüm kutulardan kaçmak mümkün. Oyunda yapmamız gereken tek şey kutulardan kaçmak değil. Aynı zamanda şekerleri de toplamamız gerekiyor.

Grafik olarak bu tarz bir oyundan beklediğimiz kaliteyi sunmakta güçlük çekmeyen Run Bird Run, beceri oyunlarından hoşlanan herkes tarafından denenmesi gerekenler arasında yer alıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulması da oyunun en büyük avantajları arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Robert Run

    Run Robert Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Run Run 3D

    Run Run 3D, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir sınırsız koşu oyunudur.
  • Run Run Again

    Run Run Again, zorlu parkurlardan oluşan ve tüm engelleri aşmanızı amaçlayan oldukça eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Run Thief Run

    Run Thief Run, her yaştan oyunsever hitap eden eğlence dozu yüksek bir sonsuz koşu oyunu.
  • Ninja Run Game

    Ninja Run Game ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Road Run 2

    Road Run 2 reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur
  • Amazing Run 3D

    Amazing Run 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur
  • Cosmo Run

    Cosmo Run, ücretsiz olarak indirebileceğimiz sürükleyici bir beceri oyunu.