Run for Gold - Montezuma

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Run for Gold - Montezuma, konsol kalitesinde grafikler sunan ücretsiz Android platform oyunu.

Run for Gold – Montezuma, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli grafiklere sahip platform macera oyunu. AAA – konsol kalitesinde grafikler sunan yerli yapım platform oyununda İmparator Montezuma’nın altınları için mücadele ediyorsunuz. Ormanda türlü tuzaklar sizleri bekliyor.

Gerek çevre gerekse de karakter modellemesinin son derece kaliteli olduğu ender yerli platform oyunlarından biri Run for Gold – Montezuma. Tehlikelerle dolu ormanda çeşitli tuzakları altın için aşmanız gerekiyor. Toplamanız gereken onlarca altın ormanın tehlikeli noktalarında gizli. Kimi zaman zıplayarak, kimi zaman büyülerinizi kullanarak (her büyüde altınınız gidiyor) kullanarak ansızın karşınıza çıkan tuzakları geride bırakıyorsunuz.

Erkan Calp

Run for Gold - Montezuma

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
135 MB DOSYA BOYUTU

Run for Gold - Montezuma, konsol kalitesinde grafiklere sahip iPhone ve iPad uyumlu yerli platform oyunu.

Run for Gold – Montezuma, iOS platformunda yerli yapım platform oyunları arasında en kaliteli grafikleri sunan yapım. Çevre ve karakter modellemeleri, animasyonlar, kontroller, oynanış… Her yönüyle kalitesini gösteriyor. AAA – konsol kalitesinde grafiklere sahip platform – macera oyunu arıyorsanız ücretsiz indirilmeye açılan bu oyuna bir şans vermelisiniz.

Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan Montezuma, bizleri tehlikelerle dolu ormanın içerisine sokuyor. Durmadan koştuğumuz oyunda amacımız; İmparator Montezuma’nın altınlarını bulmak. Altınları hayatımız pahasına bulmamız gerekiyor. Ormanda türlü tuzakları aşıp tüm altınları toplamalıyız. Neyse ki oyunun bir sonu var; bölümlerden oluşuyor, sonsuz yapıda tasarlanmamış.

Sağ – sol yapma ve zıplama hareketi yaparak olmadık zamanda çıkan tuzakları aşmaya çalıştığımız oyunda topladığımız altınlarla Tanrıların gücüne eş değer büyü alabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Gold Run APK

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve arkadaşlarının çalınan altın peşinde olduğu yeni oyunu. Altına Koş Tom oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Run for Cheese

    Run for Cheese, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir mobil oyun.
  • Montezuma Blitz

    Montezuma Blitz, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Bard's Gold

    Bard's Gold, Türk oyun geliştiricisi Erdem Şen tarafından yapılan, eğlenceli bir aksiyon platform oyunudur.
  • Gold Diggers

    Gold Diggers, kullanacağınız kazı makinesi yardımıyla altın arayacağınız aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Treasures of Montezuma 2 Free

    Rengarenk blokları eşleştirerek farklı antik eserleri toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.