Run & Gun: BANDITOS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Run & Gun: BANDITOS (HAYDUTLAR), tüm Android cihazlarda akıcı oynanış sunan vahşi batı oyunu.

Run & Gun: BANDITOS (HAYDUTLAR), Android platformunda vahşi batı temalı sonsuz koşu oyunu olarak yerini alıyor. Animasyon filmlerini aratmayan konsol kalitesinde grafikler sunan aksiyon yüklü oyunda çalınan hazinelerimizin peşine düşüyoruz.

Hazinelerimizle birlikte son hız at arabasında gidenlerin peşine düştüğümüz oyunda yol boyunca karşımıza birçok engel çıkıyor. Atı olmayan karakterimizle sürekli koşarak vaziyetteyiz. Bu şekilde kovalamacayı sürdürmek zaten yeterince zorken bir de farklı noktalarda çıka, yolumuzu kesen haydutlarla başa çıkmaya çalışıyoruz. Neyse ki mermi sıkıntımız yok. Yol boyunca düşen hazine kutularını da es geçmememiz gerekiyor.

Erkan Calp

Run & Gun: BANDITOS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Run & Gun: BANDITOS (HAYDUTLAR), iPhone ve iPad'de oynanabilir aksiyon yüklü vahşi batı oyunu.

Run & Gun: BANDITOS (HAYDUTLAR), iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz vahşi batı oyunu. Çalınan hazinelerin peşine düşen Gonzalez adında bir karakteri kontrol ettiğimiz oyunun aksiyon dozu hiç düşmüyor. At arabasını kovalarken azılı suçlularla yüz yüze geliyoruz.

Sonsuz koşu türünde hazırlanmış vahşi batı temalı aksiyon oyunu olarak iOS platformunda yerini alan Run & Gun: BANDITOS’da at arabasını koşarak takip etmek durumunda kalan bir karakteri yönetiyoruz. Atı olmamasına rağmen son derece hızlı koşabilen karakterimizle kaçış esnasında at arabasının istemeyerek düşürdüğü hazine dolu kutuları topluyor, olmadık zamanda olmadık yerde çıkan suçluları seri şekilde vuruyor, kaktüslere de dikkat ederek at arabasını yakalamaya çalışıyoruz. Hareketliliği hiç azalmayan süper eğlenceli bir oyun olarak özetleyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Prison Run and Gun

    Prison Run and Gun, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
  • Metal Shooter: Run and Gun

    Metal Shooter: Run and Gun, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Nun Attack: Run & Gun

    Nun Attack: Run & Gun, kontrol edeceğiniz rahibeler ile karanlık ve tehlikeli güçlere karşı savaş vereceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Run Gun Die

    Hazine için hayatınızı ne kadar tehlikeye atabilirsiniz?
  • Run Gun Sports

    Olimpiyat oyunlarına katılıyoruz.
  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.