Run Sackboy! Run!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
292 MB DOSYA BOYUTU

Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.

Run Sackboy! Run!, Android uygulama mağazası üzerinde yer alan diğer tüm koşu oyunlarındna ayrılarak kalite ve oynanışı ile ön plana çıkmayı başaran hem eğlenceli hem de muhteşem bir Android sonsuz koşu oyunu.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken diğer oyunlara göre pek değişmiyor olsa da, oyunun teması oldukça değişik. Ne kadar çok koşarsanıza o kadar çok puan kazandığınız oyunda altınları toplama ve süper güçler kullanma da bulunuyor.

Oyunda kontrol ettiğimiz karakter oldukça sevimli fakat oyun içerisinde yer alan mağazadan daha da sevimli karakterler de alabilmek mümkün. Grafik kalitesi açısından çok üst seviyede bir oyun olan Run Sackboy! Run!, bunu boyutuyla da belli ediyor. Normalde kaliteli koşu oyunlarının en iyileri bile 50 MB civarındayken Run Sackboy! Run yaklaşık olarak 300 MB ve oldukça detaylı bir oyun.

Arkadaşlarınızla puan yarışı yapabileceğiniz oyunda siz bir şey yapmasanızda karakteriniz otomatik olarak koşuyor. Fakat önemli olan koşan karakterinizi doğru şekilde kontrol ederek hem dönüşleri doğru yapmalı hem de önünüze çıkan engelleri aşmalısınız. Engellerin üzerindne zıplamak için ekrana dokunmanız gerekiyor.

Eğer yeni, farklı ve gelişmiş bir koşu oyunu deneyimi yaşamak istiyorsanız bu oyunu kesinlikle Android telefon ve tabletlerinize indirerek denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Run Sackboy! Run!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME
230 MB DOSYA BOYUTU

Run Sackboy! Run!

Run Sackboy! Run! her ne kadar sonsuz koşu oyunu olarak sunulsa da diğer sonsuz koşu oyunlarından sıyrılmasını başarıyor. Bugüne kadar çok az oyunda bu denli kaliteli grafiklere ve oyunanış özelliklerine denk geldik. Bizi en çok şaşırtan ise oyunun kaliteli yapısına rağmen tamamen ücretsiz olarak sunulması oldu.

PlayStation’ın efsanevi serilerinden olan LittleBigPlanet’den alınan bez bebeğin maceralarını konu edinen oyunda el yapımı dünyalarda mücadele ediyoruz. Oyunda yer alan dünya modellemeleri gerçekten çok iyi tasarlanmış. Herhangi göze batan olumsuz bir nokta yok.

Tıpkı diğer oyunlarda olduğu gibi Run Sackboy! Run!‘da da kendiliğinden koşan bir karakterimiz var ve her ekrana basışımızda bu karakter zıplıyor. Bu şekilde engelleri geçmeye çalışıyor ve farklı bölümlere serpiştirilmiş olan puanları toplamaya çalışıyoruz. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız türden güçlendiricilere sahip olan oyunda bunları toplayarak avantaj elde etmek mümkün.

Genel olarak bir değerlendirme yapmak gerekirse Run Sackboy! Run! çok kaliteli, çok keyifli ve üzerine düşünülmüş bir oyun. Eğer sonsuz koşu oyunlarından keyif alıyorsanız Run Sackboy! Run!‘ı mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Lucy Run

    Sürükleyici bir parkur koşu oyunu
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave aksiyon odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Run Like Troll 2 : Run to Die

    Run Like Troll 2 : Run to Die, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir platform koşu oyunu.
  • 456 Run Challenge APK

    456 Run Challenge APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz popüler oyunlar arasında yerini alıyor. Squid Game temasını içerisinde barındıran bu oyunda, dizideki oyunları oynayabilir ve diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.
  • Justice League Action Run

    Justice League Action Run (Adalet Takımı Aksiyon), Batman, Superman, Jokerin yer aldığı aksiyon koşu oyunu.
  • Chhota Bheem Jungle Run

    Chhota Bheem Jungle Run, karakterinizle birlikte en uzun mesafeye gitmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunu.
  • Temple Home Run 2015

    Temple Home Run 2015, Temple Run'dan ilham alan fakat bazı eksik noktaları olan bir sonsuz koşu oyunu.
  • 3D Ice Run

    3D Ice Run karşımıza aksiyon dolu bir koşu oyunu olarak çıkıyor.