Run Sausage Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Run Sausage Run mobil oyunu, canını kurtarmak için koşarak kaçan bir sosis olarak oynayacağınız keyifli bir macera oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Run Sausage Run mobil oyunu tehlikelerle dolu bir platform üzerinde özgürlüğü için koşan sevimli bir sosisi canlandıracağınız keyifli ve neşeli bir macera oyunudur.

Run Sausage Run mobil oyunu sizin oynayışınıza bağlı olarak bir sosisin rüyası ya da kabusu olacak. Hot – dog olmaktan kurtulan ve tezgah üzerindeki tehlikelerden kaçarak sosisi kaçırabildiğiniz kadar uzağa kaçırın. Sosisi dilimlenmekten veya kızarmaktan kurtarın. Oldukça hızlı ilerleyen oyunda parmaklarınızı çok hızlı hareket ettirmelisiniz.

Sosisin renk tonunu ve tat durumunu kendiniz belirleyebilirsiniz. Kişiselleştirdiğiniz karakteriniz sizin seçimine göre tatlı ya da acı olabilecek. Oyun boyunca topladığınız altınlarla en iyi güçlendirmelere sahip olun. Kendinizi sürükleyici bir koşuşturmanın içinde bulacağınız Run Sausage Run mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Run Sausage Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
191 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Run Sausage Run mobil oyunu, firari bir sosisin maceralarını oynayacağınız keyifli bir oyundur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Run Sausage Run mobil oyunu, adından da anlaşılacağı üzere bir sosisin canı pahasına durmaksızın koştuğu ve sizin de bunun bir parçası olacağınız renkli ve neşeli bir macera oyunudur.

Run Sausage Run mobil oyununda canınızı kurtarmak için sürekli koşacaksınız. Ancak koştuğunuz yer öyle temiz ve güvenli bir alan değil. Zira hot – dog olmaktan son anda kurtulan sosis karakter, tehlikelerle dolu bir mutfak tezgahı üzerinde hızla koşacak. Sosisinizi yanmaktan, kızarmaktan veya doğranmaktan kurtarın.

Son derece süratli hareket eden oyunda parmaklarınızın da o derece hızlı olması gerekiyor. Gidebildiğiniz en uzak noktaya gidin ve en iyi skorunuzu gerçekleştirin. Topladığınız altınlarla da karakterinizi geliştirin. Ayrıca sosisinizi kişiselleştirebilir ve ister tatlı ister de acı bir sosis sahibi olabilirsiniz. Renk tonlarını da yine kendiniz belirleyebilirsiniz. Sıkılmadan ve duraksamadan oynayacağınız Run Sausage Run mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.
  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Temple Run 2

    Temple Run 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Mussoumano 3D Run

    Mussoumano 3D Run oyununda ünlü rapçi ve Youtuber Mussoumano'yu hayranlarının elinden almak ve hayatını kurtarmak için koşturun.
  • Panda Run

    Panda Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Temple Run benzeri eğlenceli bir kaçış oyunudur.
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.
  • Turtle Run

    Turtle Run oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Worm Run

    Worm Run hızlı ve eğlenceli bir oynanış sunan bir Android oyunudur