Rune Quest: Dragon Crusaders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Rune Quest: Dragon Crusaders, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz strateji macera rpg oyunu.

Rune Quest: Dragon Crusaders, Android platformunda üç boyutlu görsel efektlerle süslenmiş yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan strateji macera rpg oyunu. Online da oynama şansı sunan aslında online oynadığınızda zevk alacağınız bir yapım.

Sıra tabanlı oynanışa sahip strateji rpg oyunlarından hoşlananların kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm oyunda yerine geçebildiğiniz büyücülerden goblinlere 40 karakter var ve 8 sınıftan oluşan savaşçıların görünümü ve becerileri farklılık gösteriyor. Savaşçılarınızı eğitebiliyor ve onlardan yenilmez bir ordu kurabiliyorsunuz. Altın üreterek ordunuzu daha da güçlü hale getirebiliyorsunuz.

Altın için açgözlü goblinlerle yüz yüze gelmekten kahramanlarınızın gücünü artırmak için mezarlara uğramaktan onlarca farklı etkinliğe katıldığınız geniş haritalar sunan oyunda dünya genelinde oyuncularla arenada gerçek zamanlı olarak savaşma şansına da sahipsiniz. Savaş demişken oyun içi tekrar görüntülerini izleyerek kendinizi geliştirmeniz de mümkün oyunda.

Erkan Calp

Rune Quest: Dragon Crusaders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Rune Quest: Dragon Crusaders, iPhone ve iPad'de oynanabilir üç boyutlu strateji rpg oyunu.

Rune Quest: Dragon Crusaders, ara diyaloglarla kendisine bağlayan üç boyutlu aksiyon/macera rpg oyunu. iOS platformunda da ücretsiz olan oyunda 8 sınıfa ayrılmış farklı görünüm ve becerileriyle öne çıkan 40 karakter yer alıyor. Dilediğimizi seçip birebir veya gruplar oluşturarak savaşlara katılıyoruz.

1GB altı bir mobil oyun için oldukça kaliteli grafikler sunan Rune Quest, aksiyon macera rol yapma türünü başarılı şekilde harmanlayan bir yapım. Uzun soluklu oynanış sunan diğer deyişle saatler harcayarak bir noktaya gelebildiğimiz strateji oyunlarından biri.

Oyuna geçecek olursam; İlk etapta karakterleri tanıyıp savaşmanın temellerini öğrendiğimiz konuşmalarla destekli öğretici bölümüyle başlıyoruz. Oldukça sıkıcı bulduğum bu bölümü geçtikten sonra aralarında büyücü, goblin, şövalyenin de bulunduğu karakterlerden kendimize bir ordu kurup online savaşlara katılıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crusaders Quest

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • DRAGON QUEST V

    Dragon Quest V, Android cihazlarınızda keyifle oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • DRAGON QUEST III

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Colopl Rune Story

    Colopl Rune Story, anime çizgi film karakterlerinin yer aldığı aksiyon rpg oyunu.
  • Crusaders of Light

    Crusaders of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.
  • Empires & Puzzles: RPG Quest

    Empires & Puzzles: RPG Quest, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir rol yapma oyunu.
  • Titan Quest

    Titan Quest klasik bir aksiyon RPG oyunudur