Runtastic Butt Trainer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Runtastic Butt Trainer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fitness programlarına erişebiliyorsunuz.

Runtastic Butt Trainer uygulaması, her zaman formda kalmak isteyenlerin kullanabilecekleri Android uygulamaları arasında yer alıyor ve günlük olarak kendinize en uygun kalça antrenmanlarını bulmanıza yardımcı oluyor. Kişiye özel tarifler sunması ve bunu görsel olarak 3 boyutlu bir avatar vasıtasıyla sağlaması elbette kullanıcıların işini oldukça kolaylaştırıyor. Her ne kadar ücretsiz olsa da bazı özelliklerin açılması için uygulama içi satın alma seçeneklerinin kullanılması gerektiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Uygulamayı kullanırken pek çok farklı 3 boyutlu videodan faydalanabiliyor ve aynı zamanda ne kadar zorlu bir antrenman programının hazırlanacağını kendiniz belirleyebiliyorsunuz. En baştan çok sıkı bir tempoya girmek istemeyenlerin sevecekleri bu özellik, antrenman sürelerinin özelleştirilerek kişinin mevcut vaktine göre ayarlanmasına da yardımcı oluyor.

Sosyal ağ ve mesajlaşma uygulamaları ile bilgi paylaşabilen uygulama, böylece uygulamayı kullanarak gerçekleştirdiğiniz başarımları ve ipuçlarınızı dostlarınızla kolayca paylaşmanıza da imkan veriyor.

Çeşitli tüyolar ve öneriler sayesinde egzersizlerinizi daha kaliteli ve etkili bir hale getirmek de uygulamanın sunabildikleri arasında. Herhangi bir takılma ya da sorunla karşılaşmadan kullanabileceğiniz uygulamanın sık sık spor yapmak isteyen ancak nereden başlayacağını bilmeyen kullanıcılara iyi bir referans noktası oluşturacağına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Runtastic Butt Trainer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Runtastic Butt Trainer uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca fitness programınızı oluşturabiliyorsunuz.

Runtastic Butt Trainer uygulaması, iPhone ve iPad mobil cihazlarınızı kullanarak her gün kendinize en uygun egzersizi yapmanızı sağlayabilen ve bilhassa kalça bölgesi egzersizleri için hazırlanmış ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı diyebilirim. Hem ücretsiz olması hem de kolayca anlaşılır bir egzersiz programı sunması sayesinde fitnessa ne zaman ve nasıl başlayacağı konusunda fikri olmayanlara yardımcı olacaktır.

Uygulamanın içerisindeki egzersizleri yapabilmek için direkt olarak Angie adındaki 3 boyutlu bir karakterden yardım alabiliyor, böylelikle egzersizleri yaparken yanlış hareketlere engel olabiliyorsunuz. Ayrıca günlük olarak çeşitli ipuçlarının sunulması, kendinize daha uygun ve başarılı bir egzersiz programı yaratırken dikkat etmeniz gerekenleri unutmamanıza yardımcı oluyor.

Eğer standart egzersizleri kendiniz için çok zor buluyorsanız, uygulamanın zorluk ayarını değiştirerek başlangıçta daha hafif egzersizlere geçebiliyor, yahut çok kolay buluyorsanız daha zor egzersizlere geçiş de yapabiliyorsunuz.

Uygulamanın Apple Health ile senkronize bir şekilde çalışabilmesi sayesinde spor takibinizi daha kolay bir şekilde gerçekleştirebildiğinizi de belirtmek gerek. Lakin maalesef uygulamanın tüm yetenekleri ücretsiz sürümünde bulunmuyor ve uygulama içi satın alma seçeneklerinden faydalanarak bunları açmak gerekiyor.

Fitnessa bir şekilde başlamak isteyenlerin denemeden geçmemeleri gerekenler arasında yer aldığını düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Runtastic Leg Trainer

    Türkçe dil desteği ile bacak egzersizi yapmak isteyenler için ücretsiz bir spor uygulaması.
  • Best Butt Fitness

    Best Butt Fitness uygulaması daha sıkı kalça kaslarına sahip olmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor.
  • Runtastic Results Training

    Runtastic Results Training uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca spor yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Personal Trainer

    Personal Trainer, spor salonlarına gitmeden evde akıllı telefon ya da tabletiniz sayesinde spor yapmanızı sağlayan yararlı bir Android egzersiz uygulaması.
  • FitStar Personal Trainer

    FitStar Personal Trainer uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca spor yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Runtastic

    Runtastic adlı Android uygulaması GPS verilerinizi kullanarak yaptığınız koşu, bisiklete binme ve benzeri spor aktiviteleriyle ilgili sizlere koçluk yapıyor.
  • Runtastic Me

    Runtastic Me tamamen ücretsiz olarak deneyebileceğiniz kapsamlı bir egzersiz takip uygulamasıdır.
  • Runtastic Push-Ups

    Bu kapsamlı şınav çekme uygulaması ile ev ortamında spor yapabilir ve fiziksel yapınızı destekleyebilirsiniz.