Russian Rider Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
306 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Russian Rider Online APK Android araba yarışı oyununda Rus arabalarla yarışlara katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunları seviyorsanız oynamalısınız.

Russian Rider Online APK Android online araba yarışı oyunları arasında. Gerçek oyuncularla mücadele ettiğiniz, Rus arabaları içeren çok oyunculu (multiplayer) yarış oyunudur.

Birbirinden şık tasarımlara sahip onlarca yarış otomobilini kullanma fırsatına sahip olacağınız ve rakiplerinizle nefes kesen yarışlar yaparak birincilik mücadelesi vereceğiniz Russian Rider Online, mobil platformda yarış oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Android Araba Yarışı APK

Kaliteli grafikleri ve gerçekçi yarış sahneleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı amaçlara sahip zorlu parkurlarda yarışarak rakiplerinizi etkisiz hale getirmek için mücadele etmek ve yarışları kazanarak yeni araçların kilidini açmaktır.

Online yarışlara katılarak dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyunculara karşı yarışabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Oyunda birbirinden zorlu birçok parkur yer almaktadır. Bomba modunda, karşınızdaki araçlara bomba bırakarak onları patlatabilirsiniz.

Futbol modunda ise topu kaleye ilk ulaştıran olmak için çabalamalı ve gol atarak görevi tamamlamalısınız.

Arkadaşlarınızı davet edin ve 9 moddan birinde onlarla sürüş yapın:

  • Odada maksimum 10 oyuncuyla serbest araba sürme
  • Klasik süreli online araba yarışı
  • Drift modu
  • Rakiplerden kaçarken 2 dakika tacı tutan kral olun.
  • Bomba modunda başka bir rakibe bomba vererek kaçmanız gerekir.
  • Polis kovalamaca modunda hız yapan oyuncuları kenara alın.
  • Arabalarla futbol ve hockey oyunu
  • Yıkım modu
  • Yeni beceri testi modu

Oyun içi sesli sohbet, çok oyunculu (multiplayer) oyunlarda canınızın sıkılmamasını sağlar. İletişimin dışında bir sonraki yarışınız için partnerler bulabilir, izlenimlerinizi paylaşabilir ve hatta geliştiricilerle tanışabilirsiniz. VAZ, Niva, Volga, Moskvich, Lada Priora, Lada Vesta ve daha fazla Rus arabası dünya çapında binlerce oyuncuyla online yarışmanız için sizi bekliyor. Arabanız için farklı görünümler seçebilirsiniz.

Hem Android, hem de iOS sürümleri ile iki farklı platformda yarış tutkunlarıyla buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Russian Rider Online, nefes kesen yarışlarda rol alarak hız limitlerini zorlayacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Russian Rider Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
814.8 MB DOSYA BOYUTU

İlginç parkurlarda nefes kesen araba yarışlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Online platformda dünyanın her yerinden güçlü rakiplere karşı mücadele edeceğiniz ve nefes kesen yarışlara katılarak birinci olmak için ter dökeceğiniz Russian Rider Online, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve göz kamaştıran araç tasarımlarıyla oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı model ve özelliklere sahip onlarca araç arasından dilediğinizi seçerek rakiplerinizle kıyasıya bir rekabetin içerisine girmek ve birinci olarak yeni arabaların kilidini açmaktır. Oyunu çevrimiçi oynayarak zorlu oyuncularla karşılaşabilir ve yarışlardaki görevleri tamamlayarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Oyunda klasik, drift, bomba, polis, futbol, katliam ve daha birçok ilginç yarış modu yer almaktadır. Ayrıca farklı tasarımlara sahip onlarca yarış arabası bulunmaktadır. Aracınızı seçerek çeşitli engellerle donatılmış dev arenalarda yarışa başlayabilir ve hız rekorları kırabilirsiniz.

Mobil platformda yarış oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Russian Rider Online, 5 milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • CSR Racing 2 APK

    CSR Racing 2 APK Android araba yarışı oyununda resmi lisanslı arabalarla drag yarışlarına katılıyorsunuz. Online araba yarışı oyunları sevenler için tavsiyedir.
  • HD Sokak Yarışı APK

    HD Sokak Yarışı APK, harika grafiklere sahip hızlı araba yarışı oyunu. Street Racing HD APK, online araba yarışı oyunları sevenlere tavsiyedir.
  • Mi Racing (APK)

    Mi Racing (APK) indirin, Xiaomi'nin mobil araba yarışı oyununu herkesten önce oynayın!
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.