Rusted Warfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.

Nostaljik yapısı ile mobil oyuncuları alışılmış bir atmosfere götüren Rusted Warfare stratejik savaşlara ev sahipliği yapacak.

Gerçek zamanlı olarak oynanabilen yapımlar arasında yer alan Rusted Warfare iki farklı sürüm ile lansmana çıktı. Ücretsiz sürümü demo olarak oyunculara sunulurken yapımın tam sürümü ise makul bir ücret karşılığında hem Play Store hem de App Store üzerinde satışlarına devam ediyor.

Retro içerikleri ile oyuncuları klasik bir dünyada savaştıracak olan yapım da kaleler, gemiler, askerler ve daha fazlası oyunculara sunulan içerikler arasında yer alıyor.

40’dan fazla benzersiz kara, hava ve deniz birimleri eşliğinde savaşacak olan oyuncular bu savaşlar sonrasında seviyelerini artırarak daha güçlü rakipler ile karşı karşıya gelmeye çalışacaklar.

Doğukan Çağlakpınar

Rusted Warfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.

Corroding Games’in başarılı mobil oyunları arasında yer alan Rusted Warfare demo sürümü ile oyuncuların beklentisini karşılamayı başardı ve tam sürümün satmasına da neden oldu.

Mobil strateji oyunları arasında yer alan ve demo sürümü ile ücretsiz olarak lansmana çıkan Rusted Warfare’de oyuncular 40’dan fazla kara, deniz ve hava unsuru eşliğinde gerçek zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı savaşacaklar.

Kalelerin, gemilerin ve askeri birliklerin yer aldığı oyunda Retro bir oynanış tarzı yer alırken oyunun demo sürümü ücretsiz, tam sürümü ise ücretli olarak yoluna devam ediyor.

Play Store ve App Store üzerinde oyuncuların karşısına çıkan başarılı yapım oyunculardan aldığı geri bildirimler eşliğinde de ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne seriyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Antiyoy

    Eğlenceli bir strateji oyunu oynayacağız.
  • PaladinZ

    Kendi kalenizi inşa ederek strateji savaşlarına katılacağınız aksiyon dolu bir oyundur.
  • Guns'n'Glory Heroes

    Kendi krallığınızı kurarak işgalcilere karşı savaşacağınız eşsiz bir strateji oyunudur.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.