S.Ride

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

S.Ride, taksi çağırma uygulaması olarak kullanılır.

Geçen yıl Sony, Japonya’nın taksi dolu alanına gireceğini açıkladı ve sözlerine göre, elektronik devi Tokyo’daki S.Ride servisini başlattı.

İlk olarak CNET tarafından bildirilen hizmet, Sony, ödeme hizmetleri bağlı kuruluşu ve beş lisanslı taksi şirketi arasında bir ortak girişim. Japonya'da sivil otomobillerle yolculuk yapmak yasadışı olduğu için, hizmet lisanslı taksileri yolcularla birleştirmeye odaklanacak. Elektronik devi, arz ve talebi karşılamak için AI kullanımını daha önce kullandı ve ödeme tarafında QR taramalarının yanı sıra Uber tarzı nakit ödemesiz kredi kartını da destekledi.

Hep birlikte, S.Ride Tokyo'da 10.000 lisanslı taksiyi kapsadığını iddia ediyor. En büyük rekabeti, Toyota tarafından desteklenen ve bir bütün olarak Japonya genelinde 50.000 araç olduğunu iddia eden taksi endüstrisinden bir girişim olan JapanTaxi. Diğer rakipler arasında yıllardır taksicilik hizmeti sunan sohbet uygulaması Line, taksi operatörleri ile çarpıcı anlaşmalar yapan Uber ve Über yatırımcı SoftBank ile ortak girişimde bulunan Çin’li Didi Chuxing bulunuyor. Lyft, yatırımcı Rakuten'un büyük bir isim olduğu Japonya'ya duyduğu ilgiyi dile getirdi, ancak henüz genişlemedi.

Ramazan Tugay Kahraman

S.Ride

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
124 MB DOSYA BOYUTU

S.Ride, iOS için taksi çağırma uygulamasıdır.

Herkesin taksisi, Tokyo'daki beş taksi şirketi ile Sony ve Sony ödeme servisinin ortak girişimidir. Beş taksi şirketinin sahip olduğu taksiler, şu anda Tokyo'daki en büyüğü 10.000'i aşıyor.

Taksi tahsisi uygulaması adı S.RIDE, Basit, Akıllı, Hızlı sürüş deneyimi sağlayan yeni bir taksi deneyimini sembolize eder. Bir slaytla, Tokyo'daki en büyük taksi ağından en yakın taksiyi arayabilir ve önden binebileceğiniz, arabadaki net ödeme veya QR kod ödemesiyle hemen alabileceğiniz bir taksi gönderme servisidir.

basit
Uygulamayı başlattıktan sonra, Tokyo'nun en büyük taksi ağına en yakın taksi derhal One Slide ile alacak. Taksi toplama konumu otomatik olarak mevcut konumdan en yakın yola ayarlanır, bu nedenle kendi başınıza kurulmanıza gerek kalmaz. Hedefi beklerken ayarlarsanız you 2 otomatik olarak taksi kurulumunun tabletine ayarlanır, taksi şoförüne varış yerini sözlü olarak söylemeye gerek yoktur. Kalkış aracınıza karar verdikten sonra, sürücünüzle basit bir mesaj alışverişi yapabilirsiniz * 2 böylece ani bir probleminiz olduğundan emin olabilirsiniz.

akıllı
“S.RIDE” uygulaması ile önceden bir kredi kartı kaydederseniz, çevrimiçi bir ödeme yapabilirsiniz * 2. Ek olarak, arka koltukta tablette görüntülenen QR kodunu "S.RIDE" uygulamasıyla okuyan orijinal QR kod ödemesi "S.RIDE Cüzdan" ile başa çıkıyoruz ve varış noktasına geldikten sonra hızlı bir şekilde nakit parasız bir şekilde gidebiliriz Öyle.

hızlı
Tokyo'daki en büyük taksi ağından en yakın taksi sizi alacak. Zaman kaybetmeden varış yerinize sorunsuz bir şekilde gidebilirsiniz.

Araç tahsis hizmetinin başlatılmasıyla birlikte, Sony Ödeme Hizmeti ile birlikte, kredi kartlarını vb. Kullanarak çevrimiçi bir ödeme hizmeti ve yüz yüze ödeme için bir ödeme aracı hizmeti başlattık.

Tüm taksiler için, bu mali yılda AI teknolojisini kullanarak arz ve talep tahmini hizmeti gibi hizmetleri genişletmeyi planlıyoruz. Çeşitli iş alanlarında güçlü ortakları ile işbirliğini desteklemeye devam edeceğiz ve ülke genelinde taksi operatörlerinin herkesin taksileri tarafından sağlanan hizmetleri ve ayrıca güvenli, güvenli ve konforlu seyahat deneyimlerini kullanabilecekleri bir ortam sağlamaya devam edeceğiz. Daha zengin bir topluma yol açan mobilite hizmetlerini sürdüreceğiz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Careem

    Careem: Taksi çağırma uygulaması
  • Taksi 7x24

    Turkcell ve Tetaş Elektronik'ten dijital taksi uygulaması
  • iTaksi

    iTaksi ile ulaşım kolay ve güvenli!
  • Taksist

    Taksist, sadece İstanbul'da hizmet veren taksi çağırma uygulaması.
  • EnTaksi

    İzmir'de yaşıyorsanız ENTaksi uygulaması ile tek tuşla taksi çağırabilirsiniz.
  • BiTaksi

    BiTaksi, taksiye binmek istediğinizde taksi çağırmak için en kolay yöntemlerden bir tanesi olan Android taksi çağırma uygulaması.
  • Olev

    Olev, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir araba çağırma uygulaması olarak dikkat çekiyor.
  • BlaBlaLines

    BlaBlaLines, BlaBlaCar'ın sürekli kısa mesafeli yolculuk eden kişiler için hazırladığı araç çağırma uygulaması.