SafeInCloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

SafeInCloud, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz parmak izi destekli parola yöneticisi.

SafeInCloud, çevrimiçi hesaplarınız için güvenli olması açısından fazlasıyla karmaşık koyuyor sonra da unutuyorsanız kullanabileceğiniz parola yöneticilerinden biri.

Tüm sosyal ağ hesaplarınız, e-posta hesaplarınız, alışveriş sitelerinde kullandığınız kullanıcı adı ve şifreleri kısacası sıklıkla kullandığınız tüm uygulamaların oturum açma bilgilerini SafeInCloud’a kaydedebiliyorsunuz. Kaydettiğiniz bilgiler 256 bit gelişmiş şifreleme metodu ile şifreleniyor. Ayrıca parmak izi sensörüne sahip Samsung telefonunuz varsa tek şifreyi de hatırlamak zorunda değilsiniz; parmağınızı okutarak tüm hesaplarınızın şifrelerine hızlıca ulaşma şansına sahipsiniz.

Abonelik gerektirmeyen, sadece bir kere satın alım yapıp tüm Android cihazlarınızda ek ücret ödemeden kullanabileceğiniz parola yöneticisinin beğendiğim özelliklerin birisi de hesaplarınız için kullandığınız parolaların ne kadar güçlü olduğunu analiz etmesi. Parolalarınız kolaylıkla tahmin edilebilir düzeyde ise bunu görebiliyor ve parola oluşturucudan da destek alarak hesaplarınızın güvenliğini artırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

SafeInCloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

SafeInCloud, Touch ID destekli parola yöneticisi.

SafeInCloud, oturum açma bilgileri, şifreler ve diğer kolaylıkla unutulabilir bilgileri kaydedip güvenli bir şekilde saklayabileceğiniz, ihtiyacınız olduğunda da parmak izinizi okutarak hızlıca erişebileceğiniz parola yöneticilerinden biri.

Güvenli olsun, hack’lenmesin maksadıyla çevrimiçi hesaplarınızın şifrelerini karışık harf, rakam ve özel işaretlerden oluşan güçlü şifreler yapıyor sonra da unutuyorsanız SafeInCloud tercih edebileceğiniz parola yöneticileri arasında. Unutacağınızı düşündüğünüz her türlü bilgiyi kaydedebileceğiniz uygulama tüm verilerinizi 256 bit şifreleme metoduyla şifreleyerek saklamakla kalmıyor; Touch ID desteği sunduğundan master şifrenizin tahmin edilmesi durumunda dahi verilerinize yetkisiz erişimi kısıtlıyor.

Bulut senkronizasyonu sunan, başka parola yöneticisindeki verilerinizi otomatik olarak aktaran çapraz platform destekli parola yöneticisinde şifrelerinizin ne kadar çabuk kırılabildiğini de görebiliyorsunuz. Şifrenizin yeterince güçlü olmadığı uyarısıyla karşılaşırsanız parola oluşturucunun oluşturduğu şifreleri dikkate alarak hesaplarınızın güvenliğini kolaylıkla artırmanız mümkün.

Erkan Calp

SafeInCloud

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

SafeInCloud, Mac bilgisayarınızda kullanabileceğiniz çapraz platform destekli parola yönetim programı.

SafeInCloud, çevrimiçi hesaplarınızı koruma altına almak, hack’lenmesini önlemek amacıyla güçlü şifreler oluşturmayı tercih ediyor ancak sonrasında fazlasıyla karmaşık şifrelerinizi hatırlamakta güçlük çekiyorsanız Mac bilgisayarınızda alternatif olarak kullanabileceğiniz bir parola yönetim programı.

Sosyal ağ, e-posta, alışveriş uygulamaları dahil tüm çevrimiçi hesaplarınızın şifrelerini hatırlama derdinden kurtulmanın yanı sıra hesaplarınızın güvenlik durumunu öğrenebileceğiniz ve parola oluşturucu sayesinde tek tıkla hesaplarınızın güvenlik seviyesini artırabileceğiniz parola yöneticisinde sakladığınız tüm veriler 256 bit yüksek güvenlikli şifreleme metoduyla korunuyor. Eğer Touch ID’li iPhone veya iPad kullanıcısı iseniz master şifrenizi de hatırlamak zorunda olmadığınızın notunu düşeyim.

Bulut senkronizasyonu ve çapraz platform desteği sayesinde şifrelerinize tüm cihazlarınızdan anında erişme kolaylığı sınan SafeInCloud’ın tarayıcı entegrasyonunu da unutmamak gerek. Sıklıkla ziyaret ettiğiniz web sayfalarında şifre girmeniz gerektiğinde SafeInCloud’dan şifrelerinizi kopyala – yapıştır yaparak girmek durumunda kalmıyorsunuz. Ayrıca başka bir parola yöneticisi kullanıyorsanız SafeInCloud tüm verilerinizi otomatik olarak aktarıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alt-C

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • ACR

    ACR ile telefon görüşmelerinizi çeşitli formatlarda kaydedebilirsiniz.
  • Automate

    Automate uygulamasıyla çeşitli görevlerinizi otomatikleştirebilirsiniz.
  • Samsung Link

    Samsung Link uygulaması ile çeşitli cihazlardaki içeriği oynatabilir ve yönetebilirsiniz.
  • Coffitivity

    Coffitivity ile çalışmalarınıza daha rahat odaklanabilirsiniz
  • 4Sync

    4Sync ile 4Sync hesabınızdaki verilere mobil cihazınızdan erişebilirsiniz.
  • Notebloc

    Notebloc ile çeşitli dokümanlarınızı kolayca tarayarak PDF veya JPG formatında kaydedebilirsiniz.
  • Swipeup Utility

    Swipeup Utility uygulaması Android işletim sistemli cihazlarınızda çeşitli görevler için hareketler belirlemenizi sağlıyor.