Şahin Modifiye Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,508 TOPLAM İNDİRME

Şahin Modifiye Drift bir Şahin'i kullanarak drift yapmanıza imkan veriyor

Şahin Modifiye Drift ülkemizde oldukça ilgi gören Şahin arabaları kullanarak yanlama (drift) yeteneklerinizi konuşturmanıza imkan tanıyan bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Şahin oyunu olan Şahin Modifiye Drift'de temel amacımız Şahin'imizle yanlamak. Oyunu özel kılan şey ise aracımızı modifiye edebiliyor olmamız. Oyunda aracımızın gövde rengini değiştirebiliyor,  jantlarını dilediğimiz renge boyayabiliyoruz. Bunun yanında arka camlara ve ön camlara özel stickerlar yapıştırabiliyoruz.

Şahin Modifiye Drift'de bir Şahin kullanmanın havasını gerçekçi bir şekilde yaşatabilmek için oyunculara arkaplanda arabesk müzikler açma imkanı veriliyor. Oyunda Şahin'imizin jant ve gövde boyalarını değiştirebileceğimiz gibi değişik kornalarla aracımızı kişiselleştirebiliyoruz. Arabanıza ünlü Godfather filminin müziğini korna yapabilmeniz mümkün.

Şahin Modifiye Drift ortalama seviye grafiklere sahip olan bir oyun. Görsel olarak tatmin edici olan oyun eğer serbestçe eğlenebileceğiniz yarış oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Şahin Modifiye ve Drift 3D

    Şahin Modifiye ve Drift 3D'de Şahin marka otomobilimizi modifiye edip drift yapabiliyoruz.
  • Drift Simülatör Modifiye Şahin

    Drift Simülatör Modifiye Şahin drift oyunlarından hoşlanan herkesin denemesi gereken bir oyun.
  • E30 Modifiye ve Drift 3D

    E30 Modifiye ve Drift 3D'de BMW aracımızı modifiye edip drift yapabiliyoruz.
  • Şahin Simulator : Ultimate

    Şahin Simulator : Ultimate Android oyunu, araba park etme, drift, serbest sürüş gibi farklı oyun modları ve sınırsız modifiye seçeneği sunuyor.
  • Minibüs Drift ve Modifiye 3D

    Minibüs Drift ve Modifiye 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • E30 Drift ve Modifiye Simulator APK

    E30 Drift ve Modifiye Simulator APK, araba modifiye etme ve oyun modlarıyla dikkat çeken araba simülatörü, araba sürme simülasyonu oyunu.
  • Tofaş Şahin Drift 3D 2014

    Tofaş Şahin Drift 3D 2014 drift meraklıları için ücretsiz olarak sunulan bir oyundur. Oyunda Şahin otomobilleri kullanarak drift yapmaya çalışıyoruz.
  • Şahin Drift 3D Modifiyeli

    Şahin Drift 3D Modifiyeli mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Şahin simülatörüdür