Samorost 3

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
253 TOPLAM İNDİRME

Samorost 3, Machinarium gibi bulmacaları çözerek ilerlediğiniz macera oyunu.

Samorost 3, bağımsız oyun geliştiricilerin de kaliteli yapımlar çıkardığı bizlere gösteren örneklerden biri. Machinarium, Botanicula gibi bol bulmacalı macera oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız hoşunuza gideceğine eminim. Tüm Android telefon ve tabletlerle uyumlu olduğunu da belirteyim.

Hem telefon hem de tablette keyifli oynanış sunan bulmaca – macera oyununda bir uzay cücesinin yerine geçiyoruz. Sırlarla dolu sihirli flütünün güçlerini kullanarak evrende yolculuk eden cücemize keşifte yardımcı oluyoruz.

Birçok gizli objeyi ortaya çıkartarak ilerlediğimiz oyun benzerleri gibi hikaye üzerinden yürüyor. Bu bağlamda Türkçe dil desteği önem kazanıyor. Samorost 3 bu desteği sunarak bizi kendisine bağlamayı başarıyor.

Erkan Calp

Samorost 3

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
1.34 GB DOSYA BOYUTU

Samorost 3, uzay cücesini kontrol ettiğiniz keşif macera ve bulmaca oyunu.

Samorost 3, iPhone ve iPad’inizde bulmacaları çözerek ilerleyebildiğiniz bir macera oyunu. Oyunda hazırlanan mekanlar fazlasıyla detay içerdiğinden etrafınızdaki her objeyi inceleyip, en ufak bir noktayı bile kaçırmamanız gerekiyor.

Şaşkın bir robotu kontrol ettiğimiz bul ve tıkla oynanışına sahip ödüllü bulmaca oyunu Machinarium’un yaratıcıları tarafından hazırlanan keşif macera oyunu Samorost 3’te bir uzay cücesinin yerine geçip sihirli flütümüzün sırrını ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.

Flütümüzün gücünü kullanarak evreden yolculuk eden karakterimiz ormanlık alanlarda, alevlerin yükseldiği cehennemi hatırlatan yerlerde bulunuyor. Buralarda karşılaştığı bulmacaları çözmesinde yardımcı olmak elbette bizim işimiz. Mekanlarda gizli objeleri bulmak için bölüm öncesinde çıkan sayfaları inceleyip ipuçlarını yakalamamız gerekiyor. Bu noktada oyunun Türkçe dil desteği sunduğunu da belirtmek gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Troll Face Quest: Horror 3

    Troll Face Quest: Horror 3 Android oyununda trollük yaparak bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz.
  • Wipeout Dash 3

    Wipeout Dash 3 bu sefer seriye katmış olduğu tilt screen kontrolleriyle bize yepyeni 40 farklı bölüm sunan bir bulmaca oyunu.
  • Chicken Splash 3

    Chicken Splash 3, farklı nesneleri birleştirerek eritmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Rio: Match 3 Party

    Rio: Match 3 Party, Rio animasyon filminin karakterleriyle oynayabildiğiniz bulmaca oyunu.
  • Bubble Witch 3 Saga

    Bubble Witch 3 Saga, King'in Android platformuna ücretsiz çıkardığı kabarcık patlatmalı bulmaca oyunu.
  • Enigmatis 3

    Enigmatis 3, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tile Master

    3 taşlı bulmaca oyunu!
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!