Samsung Marshmallow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

Samsung Marshmallow, Android işletim sistemi üzerinde çalışan bir tür telefon kullanımı kısıtlama uygulamasıdır.

Samsung Marshmallow, Android telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir tür kısıtlama uygulamasıdır. 

Çocuklarının akıllı telefonları çok uzun kullandığından yakınan anne ve babalar için geliştirilmiş olan Samsung Marshmallow, çocuğunuza ait olan Android tabanlı bir telefonu kontrol etmenizi sağlıyor. Uygulamayı açmanızla birlikte o telefonun hangi saatler arasında çalıştırılacağını belirleyebiliyorsunuz. Hatta hangi uygulamaların kullanılıp, hangi uygulamaların kullanılmayacağını dahi belirleyebiliyorsunuz.

Google Play üzerinde böylesine yüzlerce uygulama bulunabilecekken, Samsung Marshmallow'un ayırt edici özelliği ise bunu eğlenceli bir hale getirmesi. Yani uygulamanın tasarımından, temel çalışma mantığına kadar her şey çocukların nefret etmesinden öte eğlenmesi üzerine kurulmuş. 

Tüm bunların yanında uygulamayı kullanarak kupon kazanma ihtimaliniz de var. Şimdilik sadece ABD için geçerli olan bu uygulama ile çocuğunuzun uygulama içerisinde topladığı puanlar ile Amazon, Best Buy vb. mağazalarda kullanılmak üzere kupoanlar da kazanabiliyorsunuz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Telefonum'a Marshmallow Gelecek mi?

    Telefonum'a Marshmallow Gelecek mi?, adından da anlayacağınız üzere Android cihazlarınıza Android M yani Android 6.0 gelecek mi diye sorgulayabileceğiniz pratik bir uygulama.
  • Sony's Concept for Android

    Sony's Concept for Android, Sony'nin Android 6.0 Marshmallow güncellemesini sorunsuz sunmak adına hazırladığı test uygulaması.
  • Galaxy Wearable (Samsung Gear)

    Galaxy Wearable (Samsung Gear): Samsung giyilebilir cihaz kullanıcıları için yardımcı uygulama
  • Samsung SmartView

    Samsung SmartView ile Samsung Akıllı TV’nizi akıllı telefonunuz üzerinden kumanda edebilirsiniz.
  • Samsung Members APK

    Samsung Members APK, Samsung Android telefonlar için canlı destek, cihaz bakımı, ipuçları uygulaması.
  • Samsung Klima Programı

    Samsung Klima Programı, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir yardımcı uygulama olarak karşımıza çıkıyor.
  • Samsung Voice Recorder

    Samsung Voice Recorder, Samsung cihazlarda önyüklü gelen ses kaydı uygulaması.
  • Cortana for Samsung

    Cortana for Samsung, Microsoft tarafından geliştirilen sanal asistan Cortana'nın Samsung telefonlar için ayrıca çıkan sürümüdür.