Sandbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
836 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda çocukların renkleri ve sayıları daha iyi kavramalarını sağlayacak Sandbox mobil oyununu ücretsiz indirin.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Sandbox mobil oyunu, sayılar ve etiketlerle boyama yaptıran ortaya harika eserler çıkaran keyifli, dinlendirici ve eğitici bir boyama oyunudur.

Boyama kitapları çocukların bilhassa okul öncesi eğitimi için oldukça önemlidir. Çocukların renkleri öğrenmesi ve el becerileri için önem arz eden bu aktivite artık çocukların erkenden hayatlarına mobil cihazları eline almasıyla mobil platforma taşındı.

Sandbox mobil oyununu son derece basit bir oynanışa sahip. Üzerinde numaralar yazılmış küçük kareleri boyayarak ortaya nefis resimler çıkarmalısınız. Karelerin üzerinde yazılı olan numaralar aslında bir rengi temsil ediyor olacak. Alt bölümde ise hangi rengin hangi numara olduğu belirtilecek. Bu noktada sayıları eşleştirerek doğru renk ile kareyi boyayacaksınız. Çocukların renkleri tanıması ve sayıları öğrenmesi için oldukça yararlı bir uygulama olan Sandbox’ı yetişkinler de oynayarak stres atabilir ve sakinleşebilir. Huzur dolu Sandbox mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Sandbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlar üzerinden oynanabilen Sandbox mobil oyunu ile çocuklarınıza renkleri ve sayıları eğlendirerek öğretebilirsiniz.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Sandbox mobil oyunu, çocukların renk ve sayıları tanımaları ve öğrendiklerini pekiştirmeleri için son derece eğitici olan ve yetişkinler için dinlendirici bir boyama oyunudur.

Çocukların özellikle okul öncesi eğitimi için yaygın şekilde kullanılan ve sevilen boyama kitapları, farklı bir uygulamayla mobil platforma taşındı. Zihinsel becerileri güçlendiren bir oyun olarak öne çıkan Sandbox mobil oyununda karelerle adeta halı gibi dokunmuş bir halde bölünen bir resimde küçük kareleri boyayarak sonunda resmin bütününü renklendirmiş olacaksınız. Doğru renkleri doğru yerlerde kullanmak için de sayılar devreye giriyor. Oyunda her sayı bir rengi temsil ediyor. Alt bölümde gördüğünüz palet benzeri alanda hangi sayıların hangi rengi ifade ettiğini görebilirsiniz.

Her boyadığınız kare resmi bitirmeye biraz daha yaklaştınız demektir. Çocukların çok seveceği ve renklerle sayıları aynı anda öğrenip pekiştireceği bir oyunken yetişkinler için ise son derece dinlendirici bir aktivite olabilir. Keyifle ve huzurla oynayabileceğiniz Sandbox mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boyama Kitabı 2

    Boyama Kitabı 2, çocukların beğenerek kullanacağı ücretsiz ve eğlenceli bir Android boyama kitabı uygulamasıdır.
  • 3D Boyama Kitabı Prenses

    3D Boyama Kitabı Prenses mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir boyama oyunudur
  • TRT Piksel Boyama

    Çocukların gelişimine destek çıkabilecek bir boyama oyunu
  • Kids Doodle

    Çocukların keyifli vakit geçirebileceği Kids Doodle uygulaması birbirinden hoş araçlar sunuyor.
  • Coloring Book for Kids

    Coloring Book for Kids, son derece basit ve kullanımı kolay şekilde geliştirilen bir Android çocuk boyama kitabı uygulaması.
  • Kid Coloring, Kid Paint

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bebekleriniz için boyama kitabı uygulamasıdır.
  • Chamy

    Chamy - Sayılarla Boyama Kitabı: Yetişkinler için boyama kitabı uygulaması
  • EBA Boyama

    EBA Boyama uygulamasıyla hem kendiniz hem de çocuklarınız için boyama kitaplarına sahip olabilirsiniz.