Sanduz Studio

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13,389 TOPLAM İNDİRME
32.58 MB DOSYA BOYUTU

Kendi fotoğraflarınızla albüm, kitap, kartvizit vs. gibi herşeyi yapabilir daha sonra ücretli olarak baskı siparişi verebilirsiniz.

Üretici tanıtımı ve editör açıklaması

Sanduz Studio Yazılımı ile yaratıcılığınızı kullanarak tamamen size özel Kitap Albümler, Takvim, Poster, Afiş, Kişisel Hediyeler ve Promosyon ürünlerini tasarlayabilirsiniz.

Daha sonra tasarladığınız çalışmaları internet üzerinden üretici firmaya baskı siparişi verip satın alabilirsiniz.

Ücretsiz Sanduz Studio Yazılımı Çocuğunuzun Hayalgücünü Geliştiriyor.

Sanduz Studio Yazılımı sayesinde çocuğunuzun hayalgücünü geliştirmesine katkıda bulunabilirsiniz. Kendi yaratacağı Kitap Albümler ile Fotoğrafcılıktan Edebiyata, Bilgisayar Teknolojilerinden Bilimin diğer dallarına kadar birçok alanda ilgisini arttırabilirsiniz.

Ücretsiz Sanduz Studio yazılımı, Anadolu'da faaliyet gösteren ve yüksek kalitede baskı imkanı bulamayan ajanslar, firmalar ve şahıslar için de ideal bir yazılımdır.

Neler Tasarlayabilirsiniz Küçük Bir Örnek ;

Daha ayrıntılı kullanım klavuzu için Tıklayınız...

Fatih Tokgöz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Slideshow Studio

    Ashampoo Slideshow Studio ile kolayca slayt gösterileri hazırlayabilirsiniz
  • Photo Collage Studio

    Photo Collage Studio programını kullanarak bilgisayarınızda kolayca fotoğraf kolajları yaratabilirsiniz.
  • Face Filter Studio

    Face Filter Studio 3 boyutlu teknolojisi ve yüksek kalite de resim düzenleme kapasitesi ile resimlerinizi daha da canlandırabilecek ve resimlerinize daha çekici bir görünüm kazandırabileceksiniz.
  • PixBuilder Studio

    PixBuilder Studio dijital fotoğraflarınızı düzenlemeniz, işlemeniz veya yeniden boyutlandırabilmeniz için hazırlanmış ücretsiz bir resim düzenleme programı.
  • Pixel Art Studio

    Pixel Art Studio, Windows 10 Store üzerinden edinebileceğiniz bir çizim uygulamasıdır. Diğer uygulamalardan farklı olarak 8-bit resim oluşturmanızı sağlar.
  • Soft4Boost Photo Studio

    Soft4Boost Photo Studio, fotoğraflarınızı olduğundan çok daha profesyonel bir görünüme kavuşturmak için kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme programıdır.
  • Nature Illusion Studio

    Resimlerinize biraz hareket gelmesini istiyorsanız Nature Illusion Studio ile resimlerinizi seyrine doyum olmayan çalışmalara çevirebilirsiniz.
  • Pop Art Studio

    Fotoğraflara hazır pop art efektleri, yazılar ve animasyonlar eklemek için Pop Art Studio'dan yardım alabilirsiniz.