SAS: Zombie Assault 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
466 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Özel kuvvetlerin elit askerlerini kontrol ettiğimiz bu oyunda zombilerle amansız bir mücadeleye girişiyoruz.

SAS: Zombie Assault 3 farklı oyun yapısıyla dikkat çeken ücretsiz Android oyunlardan bir tanesi ve sınırsız aksiyon sözü veriyor. Oyunda elit SAS görevlilerini kontrol ediyoruz ve amacımız en karanlık noktalara girip zombileri öldürmek.

Oyunda ister tek ister 4 kişilik gruplar halinde hareket edebiliyoruz. Özellikle binlerce zombinin bulunduğu gruplar üzerinize gelmeye başladığında sıkı bir takım arkadaşına ihtiyacınız olabilir. Oyunu kuş bakışı kamera açısından görüyoruz ve bu açı gerçekten çok iyi bir karar olmuş. Kuş bakışı kamera açısı özellikle kontrol mekanizmasını epey iyileştirmiş.

SAS: Zombie Assault 3 17 farklı haritaya sahip ve bu haritaların hepsi zombi kaynıyor. Karakterinizle 50 seviye atladığınızda yeni silahlar ve nesneler açılıyor. Toplamda 44 silahın bulunduğu oyunda 12 farklı zombi tipinin saldırılarını geri püskürtmeye çalışıyoruz. Bu rakamları göz önüne aldığımızda SAS: Zombie Assault 3 gerçekten sıkıcı olmayan oyunlar arasına adını kolayca yazdırıyor.

Emircan Erdoğan

SAS: Zombie Assault 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
41.3 MB DOSYA BOYUTU

SAS: Zombie Assault 3 yüksek gerilim ve eğlence sunan bir zombi oyunudur

SAS: Zombie Assault 3 karanlık atmosferiyle sizi heyecan dolu bir maceraya sürükleyecek zombi temalı bir mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak inidirp oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan  SAS: Zombie Assault 3'te gizli görevlere katılan SAS komandolarının hikayeleri konu alınıyor. Üstün yetenekli SAS komandoları düşmanlarına gizlice saldırı yapmadan ustalaşmış askerler oldukları için hükümetler tarafından en gizli ve bilinmemesi gereken görevlere atanmaktadırlar. Bu bilinmemesi gereken görevlerden biri ise ölümcül zombilerle yüzleşmek ve onların dış dünyaya duyulmasını sağlamadan hepsini yok etmektir.

Oyunda kontrol ettiğimiz SAS komandomuzu kuşbakışı olarak yönetiyoruz ve bu kamera açısıyla oyun haritasına daha iyi hakim olabiliyoruz. Oyundaki temel amacımız ise üzerimize dalga dalga saldıran zombileri yok etmek ve hayatta kalmak. Oyunu isterseniz tek başınıza oynayabileceğiniz gibi isterseniz çok oyunculu modda diğer 3 oyuncuyla birlikte ortak olarak oynayabiliyorsunuz.

SAS: Zombie Assault 3'de sayısız silah ve ekipman seçeneğine sahibiz. Oyunda bölümleri tamamladıkça rütbe kazanıyoruz. SAS: Zombie Assault 3'de ekranda aynı anda yüzlerce zombi görebilmekteyiz. Eğer zombi oyunlarını seviyorsanız bu kaliteli oyunu kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SAS: Zombie Assault 4

    SAS: Zombie Assault 4 aksiyon dolu ve dinamik bir atmosfer sunan bir zombi avlama oyunudur.
  • Assault Force: Zombie Mission

    Assault Force: Zombie Mission bolca aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Sniper Shoot 3D: Assault Zombie

    Sniper Shoot 3D: Assault Zombie Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ortalama altında kalan kalitesiyle pek de dikkat çekemeyen bir zombi avlama oyunu.
  • Zombie Assault: Sniper

    Enfeksiyondan etkilenip yaşayan ölülere dönüşenleri avladığımız oyunda heyecan bir an olsun durmuyor.
  • Last Hope 3: Sniper Zombie War

    Karanlık dünyada zombilere karşı savaşmanı isteyen oyun Last Hope 3: Sniper Zombie War, grafikleri ile büyüleyici gözüküyor.
  • Zombie Age 3

    Zombie Age 3, birbirinden korkutucu zombilerle mücadele etmeniz gereken bir aksiyon oyunudur.
  • Zombie Frontier 3

    Zombie Frontier 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Zombie Reaper 3

    Zombie Reaper 3, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinden oynanabilen bir tür FPS oyunudur.