Scanner for Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Scanner for Me uygulaması, akıllı telefonlarınızı tarayıcıya dönüştürüyor.

Scanner for Me uygulamasıyla Android cihazlarınızdan tüm belge ve görsellerinizi tarayarak PDF formatına dönüştürebilirsiniz.

Kağıt kalabalığından sıkıldıysanız ve tüm dokümanlarınızı dijital ortama aktarmak istiyorsanız, normal şartlarda bir tarayıcıya sahip olmanız gerekiyor. Bu cihazlardan birine sahip değilseniz, işinizi kolaylaştıracağı gibi bütçenizi de koruyan Scanner for Me uygulamasıyla sizleri tanıştıralım. Tıpkı bir tarayıcı makinesi gibi tüm belgelerinizi anında tarayan ve düzenleme yapmanıza olanak sağlayan Scanner for Me uygulamasının oldukça başarılı olduğunu da belirtelim.

Taradığınız belgeleri metne dönüştürerek üzerinde değişiklik yapmanızı da sağlayan Scanner for Me uygulamasında, cihazınızın kamerasını belgeye netleyerek yüksek kaliteli dosyalar oluşturabilirsiniz. Hassas kırpma ayarlarıyla kağıt kenarlarını seçmenize de olanak sağlayan Scanner for Me uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir, kağıt kalabalığına son verebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Scanner for Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
145.3 MB DOSYA BOYUTU

Scanner for Me uygulamasıyla tüm belgelerinizi tarayarak PDF olarak kaydedebilirsiniz.

Scanner for Me uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızı tarayıcıya dönüştürebiliyorsunuz.

Çeşitli belgeler, evraklar, kartvizitler, faturalar ve vb. basılı materyaller evde veya ofiste gereksiz bir kağıt kalabalığı oluşturabiliyor. Önemli belgelerinizi daha güvenli bir şekilde saklamak ve kağıt kalabalığına son vermek için kullanabileceğiniz Scanner for Me uygulaması, oldukça başarılı performans gösteren bir belge tarayıcı uygulaması olarak öne çıkıyor.

iPhone ve iPad cihazlarınızın kamerası yardımıyla kullanabileceğiniz Scanner for Me uygulamasında, taramak istediğiniz belgeleri net bir şekilde çektikten sonra kenar seçimi yaparak PDF formatında saklayabiliyorsunuz. Taradığınız belgeleri metne dönüştürme özelliği de sunan uygulamada, bu metinler üzerinde düzenleme yapmak da mümkün hale geliyor. Belgelerinizi kolayca yazdırabileceğiniz, güvenle saklayabileceğiniz ve gerektiğinde düzenleyebileceğiniz formata dönüştüren Scanner for Me uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini Scanner

    Mini Scanner ile tüm belgelerinizi kolay bir şekilde tarayabilir ve kaydedebilirsiniz.
  • Notebloc

    Notebloc ile çeşitli dokümanlarınızı kolayca tarayarak PDF veya JPG formatında kaydedebilirsiniz.
  • Office Lens

    Office Lens, Microsoft tarafından geliştirilen belge tarama ve dönüştürme uygulaması ve Android için de ücretsiz.
  • ScanWritr

    ScanWritr sayesinde Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak kolayca belge tarama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • HP Smart

    HP Smart uygulamasını kullanarak HP marka yazıcılarınızı Wi-Fi üzerinden kontrol edebilirsiniz.
  • Tiny Scan

    Tiny Scan, her türlü yazılı metni kısa sürede tarayabilen kolay kullanımlı bir belge tarama uygulamasıdır.
  • TurboScan

    TurboScan belge tarama konusunda güvenilir bir yardımcıya ihtiyacı olan kullanıcıların mutlaka denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Tiny Scanner

    Tiny Scanner, Android cihazlarda ücretsiz kullanılabilir pdf belge tarayıcı.