Screenshotter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Screenshotter, iPhone ve iPad'leriniz ile aldığınız ekran görüntülerini organize ederek düzenlemenize olanak sağlayan yararlı bir iOS uygulamasıdır.

Screenshotter, mobil cihazları üzerinde işi gereği yada eğlence amaçlı sık sık ekran görüntüsü alan kullanıcılara yarıdm etmek için geliştirilmiş ücretsiz ve yararlı bir iOS uygulamasıdır.

Uygulama oldukça modern ve sade bir arayüz ile birlikte geliyor. Basit bir yapıya sahip olan Screenshotter, kısaca kamera rulonuzda oluşacak karışıklıkları engelliyor. iPhone ve iPad'leriniz ile alacağınız ekran görüntülerini ayrıştırarak tek bir grupta derleyen ve bu dosya içerisinde bulunan tüm fotoğrafları arşivlemnizi yada paylaşmanızı sağlayan uygulamanın kullanımı da oldukça rahat.

Mobil cihazlarınız üzerinde fotoğrafların organize edilmesi işi zaman geçtikçe zorlaşmakta ve daha karışık bir hal almaktadır. Buna engel olabilmenizi sağlayan uygulama, aldığınız ekran görüntülerini otomatik olarak algılıyor ve dosyalar içerisinde depolamanızı sağlıyor. Arşivlediğiniz ekran görüntüleri ise, sürekli olarak karşınıza çıkıp sizi rahatsız etmiyor ve sadece istediğiniz zaman arşiv dosyası üzerinden ulaşılabiliyor.

Sizde iPhone ve iPad'lerinizin fotoğraf rulosundaki karmaşıklığı azaltmak ve aldığınız ekran görüntülerini düzenli tutmak isterseniz, Screenshotter'ı tamamen ücretsiz olarak inidirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Animoto Video Maker

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan en kolay şekilde fotoğraf slaytlarını bu uygulama ile yaratabilirsiniz.
  • BubbleFrame

    BubbleFrame ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulamadır ve hem fotoğraf hem de video düzenlemeye imkan sağlamaktadır.
  • Mobli

    Mobli iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilen fotoğraf ve video paylaşma uygulamasıdır.
  • PhotoCollage

    PhotoCollage uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca fotoğraf ve video kolajlar oluşturabilirsiniz.