SD Download Manager

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,363 TOPLAM İNDİRME
0.04 MB DOSYA BOYUTU

İnternetten herhangi bir dosya indirmek istediğinizde, SD Download Manager ile 5 kat daha hızlı indirme yapabilirsiniz.

SD Download Manager, internet üzerindeki herhangi bir dosyayı hızlı indirmenize olanak sağlayan bir dosya indirme aracıdır. Program açıkken kopyaladığınız bağlantıları anında indirme panosuna ekleyen SD Download Manager, bu dosyaları kolayca indirmenize yardımcı olur.

Basit bir arayüz tasarımına sahip olan bu indirme aracı, indirdiğiniz dosyaları kolayca bulabilmeniz için tüm indirilenleri detaylarına kadar bir liste halinde size sunuyor. Ayarlar bölümünden uygulama içindeki yazı fontu, arka plan rengi ve yazı renklerini kendi zevkinize göre değiştirebilmeniz mümkün. HTTP, HTTPS ve FTP protokolleri, güvenlik duvarları, proxy sunucuları, çerezler ve yetkilendirmeleri destekleyen bu indirme aracı, sizlerin büyük bir yardımcısı olacak.

Kullanıcı girişi istenen bir sayfadan dosya indirmeniz için de önce bağlantıyı ekledikten sonra, gereken giriş bilgilerini yine bağlantı ekle penceresinden girerek indirme işlemini son sürat tamamlayabilirsiniz. İndirme hızını 5 katına kadar hızlandıran güçlü bir araç olan SD Download Manager ile inmekte olan dosyaları duraklatarak, daha sonradan devam ettirebilmeniz de mümkün. Daha hızlı bir indirme deneyimi için SD Download Manager uygulaması tavsiye edebileceğim türden bir araç.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reasonable Download Manager

    Reasonable Download Manager, dosya indirme hızınızı arttıracak olan gelişmiş bir dosya indirme yöneticisidir.
  • FlareGet Download Manager

    FlareGet Download Manager ile dosya indirme işlemlerini hızlandırabilirsiniz
  • Easy Download Manager

    Easy Download Manager, internet üzerinden kolaylıkla dosya indirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Internet Download Manager

    Internet Download Manager, kısaca IDM veya IDMAN. Chrome, Opera ve diğer tarayıcılarla entegre en iyi hızlı dosya indirme programıdır.
  • Xtreme Download Manager

    Xtreme Download Manager kullanışlı bir download yöneticisidir
  • Download Accelerator Manager

    İnternet üzerinden hızlı indirme işlemleri gerçekleştirmek istiyorsanız Download Accelerator Manager (DAM) ücretsiz indirme, hızlandırma ve yönetme programı tam size göre.
  • Free Download Manager

    Free Download Manager veya kullanıcılar arasında bilinen adıyla FDM, internet üzerinden hızlı bir şekilde dosya indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • GetGo Download Manager

    GetGo Download Manager sayesinde Youtube, Vimeo, Dailymotion gibi siteler dahil olmak üzere tüm indirme işlemleri tek alandan yönetiliyor.