SDL Translate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

SDL Translate yabancı cümlelerin veya kelimelerin anlamlarını öğrenmenize yardımcı olan oldukça kullanışlı bir uygulama

SDL Translate kullanıcılara bir metini tercüme etmekte ve bilmedikleri İngilizce kelimelerin anlamlarını öğrenme konusunda yardımcı olan bir mobil çeviri uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip yararlanabileceğiniz bir çeviri servisi olan SDL Translate temel olarak Türkçe-İngilizce veya İngilizce-Türkçe çeviriler için kullanabileceğiniz bir hizmet. İnternet üzerinden çalışan servis eğer İngilizce bilgisine sahipseniz İspanyolca, Almanca ve Fransızca dilleri ile İngilizce dilleri arasında da çeviri yapabiliyor. Ayrıca bu dillerin haricinde İngilizce ile birçok farklı dil arasında çeviri yapabilmeniz de mümkün.

SDL Translate text to speech ve speech to text teknolojilerini desteklemekte. Bu özellikler sayesinde uygulama aracılığıyla çevirisini yaptığınız cümle veya kelimelerin ingilizce telaffuzlarını dinleyebiliyor veya sesli olarak yaptığınız İngilizce aramaları metine dönüştürebiliyor ve çevirebiliyorsunuz. Eğer yurt dışı yolculukları yapıyorsanız ve yolculuğunuza çıkarken yanınıza sözlük almayı unuttuysanız SDL Translate acil durum çekiciniz olabiliyor. Basit bir arayüze sahip olan SDL Translate en başarılı çeviri uygulamaları arasında yer almakta.

Can Erdil Şentürk

SDL Translate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

SDL Translate ile bilmediğiniz bir İngilizce sözcüğün veya cümlenin anlamını kolayca öğrenebilirsiniz

SDL Translate kullanıcılara sözcük veya cümle bazlı olarak çeviri yapabilen oldukça kullanışllı ve pratik bir sözlük uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz SDL Translate servisinin internet üzerinden çalışan bir servis olduğunu belirtmekte fayda var. Uygulamayı kullanarak Türkçe-İngilizce veya İngilizce-Türkçe çeviriler yapabilmektesiniz. Ayrıca İngilizce bilginiz yeterliyse İngilizce dilindeki sözcük veya cümleleri Almanca, İspanyolca ve Fransızca dillerinin yanında birçok farklı dile de çevirebilirsiniz.

Text to Speech özelliğine sahip olan SDL Translate uygulaması yaptığınız çeviriler sonucu karşınıza çıkan İngilizce sözcüklerin teleffuzlarını size dinletebiliyor. Uygulama bu yönüyle bir yabancı dil öğrenme aracı olarak da kullanılabilir. Kolay anlaşılabilen bir arayüz sunan SDL Translate özellikle yurt dışı yolculuklarınızda size büyük yardımı dokunabilecek bir uygulama. Yanınıza sözlük almayı unuttuğunuz durumlarda SDL Translate uygulamasından yararlanabilmeniz mümkün.Uygulama üzerinde arasında çeviri yaptığınız iki dilin konumunu kolayca değiştirebilirsiniz. Yani Türkçe-İngilizce çeviri yaparken tek dokunuşla İngilizce-Türkçe çeviriye geçiş yapabilirsiniz.

SDL Translate en başarılı çeviri uygulamaları arasında yer alıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talk to Translate

    Talk to Translate, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sesli komut uygulamasıdır.
  • DeepL Translate

    30'dan fazla dili kolay ve hızlı bir şekilde çeviren DeepL Translate, kullanıcılara güvenilir bir deneyim sunuyor.
  • Hi Translate

    Telefonundaki arkadaşın senin için tüm kelimeleri çevirebilir.
  • Google Translate

    Google Translate, Google tarafından hazırlanan popüler bir çevrimiçi çeviri uygulamasıdır.
  • NAUTIC Translate

    Denizcilik terimleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcıları hedefleyen NAUTIC Translate'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
  • Finger Translate

    Finger Translate, Android cihazlarınız üzerinde kolayca çeviri işlemleri yapmanızı sağlayan kullanışlı ve yararlı bir Android çeviri uygulamasıdır.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.