SECOND AGE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Orta Dünyayı hissedin ve kötü Lord'tan kurtarın.

Second Age: War of Dark Orta Dünya'ya dayanan bir savaş strateji oyunudur. Binlerce yıldır, İnsanlar, Cüceler, Hobbitler ve Elfler'in yer aldığı bu oyunda medeniyetlerinin gelişmesi, birbirleri arasında huzur içinde yaşaması için kötü lord ile savaşmalı ve sizden olanların canını kurtarmalısınız.

Karanlık Lord Soren tarafından yönetilen kötü güçler Orta Dünya üzerinde yaygınlaşıyor ve sizleri ele geçiriyor. Aynı zamanda Orc orduları, ışık direncine göre yaşamlarını korumaya çalışıyor. Peki ya Orta Dünya'nın kahramanları nerede? Tehlikelerle yüzleşecek ve karanlığı kim durduracak?

Second Age'de bir şehir inşa etmeyi ve yönetmeyi ayrıca bir ordu kurmayı ve düşmanınıza karşı kutsal keşif yolculuğuna hakim olmayı deneyimleyeceksiniz. Artık sihirleri, ejderhaları, canavarları fethedebilir ve lordu kendi askerlerinizle yenebilirsiniz. Hadi savaşa gir ve Lord Soren'in kötü güçlerini devre dışı bırak!

Ömer Dursun

SECOND AGE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Orta Dünyayı hissedin ve kötü Lord'tan kurtarın.

Second Age: War of Dark Lord Orta Dünya'nın dünyasına dayanan bir Strateji oyunudur. Binlerce yıldır, İnsanlar, Cüceler, Hobbitler ve Elfler gelişmektedir. Medeniyetlerinin gelişmesi, birbirleri arasında huzur içinde yaşaması için kötü lord ile savaşa girmeli ve dünyanızı kurtarmalısınız.

Karanlık Lord Soren tarafından yönetilen kötü güçler, sessizce yolların üzerinde yayılıyor, yaratıkları yoluna aşındırıyor. Bu arada Orc orduları, ışık direncine göre yaşamları koruyor. Oyunda bir şehir inşa etmeyi ve yönetmeyi, bir ordu kurmayı ve düşmanınıza karşı kutsal keşif yolculuğuna nasıl hakim olacağınızı deneyimleyeceksiniz.

Müttefiklerle bilinmeyen dünyayı keşfedin ve gerçek zamanlı savaşın ateşini yakın! Orta Dünya'yı ele geçirin ve Karanlık Lord'tan kurtarın! Ateş ejderi, şimşek, fırtınalardan çeşitli dövüş stratejileri yaratarak ve düşmanın gücünü zayıflatacak şekilde büyüler oluşturabilirsiniz.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Civilizations 2 APK

    Age of Civilizations 2 APK, oyuncuların kendi harita ve senaryolarını oluşturabildiği Android strateji savaş oyunu.
  • Age of Myth Genesis

    Yeni bir imparatorluk inşa etmeye hazır mısın?
  • Age of Dynasties: Medieval War

    Güçsüz bir krallığın başına geçin ve Orta Çağ'da ülke nasıl yönetilir kanıtlayın.
  • Age of History 2 APK

    Diplomatik zekanızı konuşturacağınız Age of History 2 APK, android cihazlarda strateji deneyimi yaşatıyor.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Rival Kingdoms: Age of Ruin

    Rival Kingdoms: Age of Ruin, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış keyifli bir strateji oyunu.
  • Stellar Age: MMO Strategy

    Galaksi üzerindeki farklı gezegenler ile savaşlar yapabileceğiniz keyifli bir strateji oyunudur.