Secret Disk

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2,994 TOPLAM İNDİRME
0.5 MB DOSYA BOYUTU

Secret Disk sabit diskinizi şifrelemek ve gizlemek için kullanabileceğiniz kullanışlı bir programdır

Eğer çok kullanıcı tarafından paylaşılan bir bilgisayara sahipseniz ve kişisel bilgilerinizin güvenliğine önem veriyorsanız Secret Disk ihtiyacınız olan güvenliği size sunacaktır.

Ücretsiz olan program sayesinde saniyeler içerisinde sabit diskinizi şifreleyebilirsiniz. Programın daha da kullanışlı özelliği ise şifrelenen diski görünmez hale getirmesi. Bu şekilde şifrelediğiniz diski Windows altında erişime tamamen kapatmış oluyorsunuz. Süreç boyunca sabit diskiniz normal işlevlerini yerine getirebilmektedir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Secret Tidings

    Sıradışı bir güvenlik uygulaması olan Secret Tidings, mesajlarınızı görsellerin içine saklayıp şifreleyebiliyor ve bilgilerinizin peşine düşenlere zeki bir kamuflaj hazırlıyor.
  • Top Secret Crypto Gold

    Top Secret Crypto Gold programi, dosya ve e-posta sifrelemesi yaparak, Internet üzerinde kisisel bilgilerinizi korumanizi sagliyor...
  • EkinSis Disk Protector v1.1

    EkinSis Disk Protector üç farklı yöntem kullanarak bilgisayarınızın hard disk ve disklerini korumayı amaçlayan bir güvenlik yazılımıdır.
  • R-Crypto

    R-Crypto, masaüstü, notebook ya da taşınabilir bir depolama aygıtınızda bulunan gizli bilgilerinizi ve kişisel verilerinizi yetkisiz erişimlere karşı koruyan, kullanımı kolay bir disk şifreleme yazılımıdır.
  • Comodo Disk Encryption

    Giderek artan veri hırsızlığına karşı koruma sağlamak için farklı güvenlik düzeylerinde diskleri şifreleyen Comodo Disk Encryption ile bilgisayarınız çalınsa bile verilerinize kimse ulaşamayacak.
  • Predator Free

    Bilgisayarınıza izinsiz girişleri ve müdahaleleri engellemek istiyorsanız USB disk koruması sağlayan bu programı deneyebilirsiniz.
  • FilerFrog

    Gün içinde yürüttüğünüz dosya arşivleme, şifreleme, imaj boyutlandırma, masaüstü düzenleme gibi işlemlerinizi farenizin sağ tıkına sığdıran FilerFrog çok kullanışlı ve ücretsiz bir araç.
  • Secret Neighbor

    Gizlilik esaslı korku oyunu Hello Neighbor'u multiplayer oynamak ister misiniz? Secret Neighbor, Steam'de!