Sector Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME

Sector Strike shoot'em up oyunlarından hoşlanan herkesin mutlaka oynaması gereken ücretsiz oyunlardan bir tanesi.

Sector Strike özellikle aksiyon oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken oyunlardan bir tanesi. Shoot'em up çizgisinden ilerleyen oyunda fütüristik elementler kullanılmış.

Gelecekte geçiyor gibi görünen oyunda gelişmiş bir hava aracını kontrol ediyoruz. Oyunda 4 adet hava aracı bulunuyor ve oyuncular dilediklerini seçip başlamakta özgür bırakılmış.

Bu tarz bir oyundan beklendiği gibi Sector Strike'ta birçok upgrade birimi yer alıyor. Bunları uçağımıza ekleyerek git gide güçlenen düşmanlar karşısında avantaj elde edebiliyoruz. Gelişmiş üç boyutlu modellemelere ve bu detaylarla uyum içerisinde ilerleyen ses efektlerine sahip olan oyunda iyi işleyen bir kontrol mekanizması kullanılıyor.

Bu tür oyunlarda hızın ve hassasiyetin büyük önemi var. Bu sebeple üreticiler kontrolleri tam da olması gerektiği gibi ayarlamışlar. Sector Strike'da tam tamına 20 farklı silah ve 4 farklı çevreye yer verilmiş. Bu çeşitliliğe bağlı olarak oyun hiçbir zaman tekdüzeliğe düşmüyor.

Emircan Erdoğan

Sector Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
17.1 MB DOSYA BOYUTU

Sector Strike tamamen ücretsiz olarak indirip keyfini çıkarabileceğiniz bir shoot'em up oyunudur.

Sector Strike iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Klasik shoot'em up tasarımına sahip olan oyunda teknolojik bir aracı kontrol ediyoruz. Amacımız ise tahmin ettiğinizi gibi karşımıza çıkan her şeyi yok etmek.

Son derece estetik olarak tasarlanmış olan üç boyutlu bölümler, oyuna bambaşka bir hava kazandırıyor. Dört farklı çevrenin yer aldığı oyun, sürekli olarak yüksek dozda seyreden aksiyon sayesinde bir an bile tekdüzeliğe düşmüyor. Bu tarz bir oyundan beklendiği gibi Sector Strike'da onlarca farklı upgrade seçeneği sunuluyor. Bu seçenekleri kullanarak aracımızı daha güçlü ve ölümcül hale getirebiliyoruz.

Oyunda yer verilen kontroller son derece akıcı ve yumuşak. Oyun esnasında herhangi bir soruna yol açmıyorlar. Bu tarz oyunlarda hız önemli bir yere sahip olduğu için Sector Strike'ın geliştiricileri de kontrollere ekstra önem vermişler gibi görünüyor.

Sector Strike'ın bir diğer ilgi çeken noktası ise fütüristik oyun modellemesiyle uyum içerisinde ilerleyen ses efektleri. Oynarken büyük keyif alacağınızı düşündüğüm bu oyun tamamen ücretsiz olarak sunulmakta.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reactor - Energy Sector Tycoon

    Reactor - Energy Sector Tycoon oyunu enerjisine güvenenleri bekliyor. Şansını denemeye hazır mısın?
  • Mighty Strike Team

    Mighty Strike Team keyifli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Monster Strike

    Monster Strike, çek - bırak oynanış stiline sahip canavarlı aksiyon savaş oyunu.
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur
  • Strike Wing: Raptor Rising

    Strike Wing: Raptor Rising bolca aksiyon sunan bir mobil oyundur
  • Photon Strike: Galaxy Force

    Photon Strike: Galaxy Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Enemy Strike 2

    Enemy Strike 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • G.I. Joe Strike

    G.I. Joe Strike mobil cihazlar için geliştirilmiş bir aksiyon oyunudur