Seekers Notes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Zevkli kurgusuyla ön plana çıkan harika bir gizli nesne bulma oyunu

Seekers Notes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir gizli eşya bulma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir gizli eşya bulma oyunu olarak karşımıza çıkan Seekers Notes, binlerce objeyi açığa çıkarmanız gereken bir oyundur. İnanılmaz bir yolculuğa çıkacağınız oyunda lanetlerle savaşıyorsunuz. Birbirinden zorlu bölümlerin de üstesinden gelmeniz gereken oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Güçlü karakterlere sahip olan oyunda mistik bir atmosfer yer alıyor. Yüksek kaliteli grafikleri ve ilginç bulmaca mekanikleriyle de ilgi çeken Seekers Notes'u sakın kaçırmayın. Başarı ödüllerini de kazanmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda tehlikeli canavarlarla da mücadele ediyorsunuz.,

Seekers Notes oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

Seekers Notes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
191 MB DOSYA BOYUTU

Binlerce gizli nesneyi açığa çıkarmanız gerekiyor

Seekers Notes, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zevkli bir gizli eşya bulma oyunudur. Binlerce gizli nesneye sahip olan oyunda inanılmaz bir yolculuğa çıkıyorsunuz.

Binlerce saklanmış nesneye sahip bir oyun olarak karşımıza çıkan Seekers Notes, sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çekiyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyun olan Seekers Notes, tehlikeli canavarlarla mücadele edip arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Oyunda mistik bir atmosfer yer alıyor ve zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Yüksek kaliteli grafiklere de sahip olan oyunda ilginç mekanikler yer alıyor. Eğer gizli nesne bulma oyunlarını seviyorsanız Seekers Notes'u mutlaka denemelisiniz. Zorlu görevleri ve bölümleriyle Seekers Notes sizleri bekliyor.

Seekers Notes oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Seekers

    Online rol yapma oyunlarınızı Android ve Facebook hesabı üzerinden oynamak istüyorsanız Dragon Seekers başarılı bir tercih.
  • Cat Bird

    Birbirinden zorlu parkularda geçen zevkli bir macera oyunu
  • Terraria APK

    2D grafiklere sahip Terraria APK, android için hayatta kalma macera-platform oyunudur.
  • The Division Resurgence

    The Division Resurgence, Android ve iOS için duyuruldu.
  • Mousebusters

    Apartmandaki kötü ruhları dışarı çıkarmak için bir fareden yardım alın.
  • Rome 2077: Space Odyssey

    Zorlu bir yıl içerisinde uzay krallığınızı oluşturun.
  • Run Sausage Run

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Run Sausage Run mobil oyunu, canını kurtarmak için koşarak kaçan bir sosis olarak oynayacağınız keyifli bir macera oyunudur.
  • Harry Potter Hogwarts Mystery APK

    Harry Potter Hogwarts Mystery APK, Hogwarts büyücülük ve sihirbazlık okulunda geçen mobil rpg oyunu. Harry Potter oyunu Android için ücretsiz!