SEGA Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

SEGA kahramanlarını toplayın, SEGA evrenini kurtarın.

SEGA Heroes, popüler SEGA karakterlerinin yer aldığı üçlü eşleştirme temelli dövüş oyunu. Sonic The Hedgehog, Super Monkey Ball, Shinobi, Golden Axe, Streets of Rage ve diğer oyunlardan SEGA karakterleriyle bir takım kurup Dremagen ve onun şeytani klon ordusuna karşı savaşıyorsunuz.

Dr. Eggman Robotnik, Mr. X, Death Adder ve daha birçok kötüye karşı SEGA evrenini kurtarmak için mücadele ettiğiniz aksiyon yüklü bulmaca dövüş oyunu SEGA Heroes. SEGA evrenini keşfeden, kendi egemenliğine almak için kötü bir komplo kuran gizemli ve güçlü Dremagen, Dr. Eggman Robotnik de yardımıyla SEGA’nın en güçlü kahramanlarını tuzağa düşürmüş durumda. Arenada objeleri eşleştirerek aksiyona giriyorsunuz. Hayatta kalma modunda oynarsanız mücadele pes ettiğiniz noktada sonlanıyor. Dilerseniz bölüm odaklı ilerliyorsunuz. Canlı etkinliklere katılır, düşmanlarınızı yenerseniz ödül ödüllerin sahibi oluyorsunuz. Tek başınıza savaşabildiğiniz gibi klan da kurabiliyorsunuz. Kahramanlarınızı geliştirme şansına elbette sahipsiniz.

Erkan Calp

SEGA Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
167.9 MB DOSYA BOYUTU

SEGA evrenini kurtarın.

SEGA Heroes, süper kahramanlı aksiyon bulmaca oyunlarını seviyorsanız oynadığınız süre boyunca keyif alacağınız bir yapım. Aralarında Sonic The Hedgehog, Streets of Rage, Golden Axe, Shinobi, Super Monkey Ball, Jet Set Radio, Phantasy Star’ın da bulunduğu SEGA kahramanlarının yaşadığı evren kötü Dremagen’in egemenliğine girmek üzere. SEGA evrenini sadece siz kurtarabilirsiniz!

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan taktiksel üçlü eşleştirme dövüş oyunu SEGA Heroes’da evreni kurtarmak için tüm kahramanlar bir araya geliyor. Dr. Eggman ve Mr. X başta olmak üzere birçok kötüyle yüzleşen SEGA kahramanlarına yardım ediyorsunuz. Bir takım kurup hikayeye başlıyorsunuz. Dremagen ve onun şeytani klon ordusuna karşı verdiğiniz mücadelede tek başınıza olmak, klan kurup gücünüzü birleştirmek size kalmış. Arenada aldığınız her zafer sonrası yeni kahramanların kilidi açılıyor, mevcut kahramanlarınız için de yükseltme seçenekleri aktif oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dynamite Headdy Classic

    SEGA'nın meşhur macera oyunu Dynamite Headdy artık cep telefonlarınızda.
  • Sonic Jump Fever

    23 yıldır Sega'nın maskotu olan Sonic, bu kez platform olmayan bir oyun ile mobil platformlarda şansını deniyor.
  • Gunstar Heroes Classic

    SEGA'nın aksiyon oyunuyla nostalji yapıyoruz.
  • Heroes Guardian - Dark Genesis

    Yeraltı dünyasının karanlık lordunu sadece sen durdurabilirsin!
  • Forward Heroes

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Fusion Heroes

    Eşsiz deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • BattleHand Heroes

    Süper kahramanların yer aldığı harika bir rpg oyunu
  • Disney Heroes: Battle Mode

    Disney ve Pixar kahramanları bir araya geliyor.