Selphee

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
268 TOPLAM İNDİRME

Selphee uygulaması ile Android telefon ve tabletlerinizde kolayca özçekim videolar yayınlayabilirsiniz.

Selphee uygulaması, son zamanlarda büyük bir trend haline gelen selfie çekme yani özçekim fotoğraflar çekme olayını bambaşka bir boyuta taşıyabilecek kaliteli uygulamalardan bir tanesi. Uygulama standart selfie uygulamalarının aksine sadece fotoğraf çekimi değil, aynı zamanda video çekimi de gerçekleştiriyor ve fotoğraflar ile videoları birbiriyle oldukça uyumlu bir şekilde biraraya getiriyor.

Zira ilk olarak fotoğrafınızı alan uygulama, hemen arkasından aynı pozun videosunu alıyor ve ardından bunları birbirine ekliyor. Kendi belirleyeceğiniz saniyeler boyunca fotoğraf gösterimi gerçekleştirildikten sonra videonuz oynamaya başlıyor ve böylece arkadaşlarınızı oldukça şaşırtan görüntüler elde etmek mümkün hale geliyor.

Hem ücretsiz olan hem de çok kolay kullanılır bir yapıya sahip olan bu Android uygulaması ile selfielere yepyeni bir boyut getirebilirsiniz. Elbette hazırladığınız tüm selfieler cihazınızın galerisine kayıt ediliyor ve dilerseniz arkadaşlarınızla da paylaşabiliyorsunuz.

Uygulamanın paylaşımı desteklediği sosyal ağlar şu şekilde:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • WhatsApp
  • SMS gönderimi

Eğer yeni ve kullanışlı bir selfie uygulaması arıyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Selphee

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME

Selphee uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca video özçekimler hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Son dönemlerde selfie yani özçekim fotoğraflar yayınlamak oldukça popüler hale geldi ve bu popülerlik daha uzun sene geçmeyecek gibi görünüyor. Dolayısıyla uygulama geliştiricileri de bu fırsatı kaçırmadılar ve onlarca farklı selfie çekme uygulaması hazırladılar. Bunlardan bir tanesi de Selphee uygulaması olarak karşımıza çıktı ve sıradan selfie uygulamalarının aksine oldukça yenilikçi bir yöntem sunuyor diyebilirim.

Adından da anlayabileceğiniz gibi ilk olarak kendi fotoğrafınızı çekmenizi sağlayan Selphee uygulaması, daha sonra video çekimi de gerçekleştiriyor ve selfienizi görüntüleyen kişiler ilk olarak fotoğrafınızı gördükten sonra bir anda fotoğrafın canlandığını görebiliyorlar.

Fotoğrafın kaç saniye boyunca duracağını ve daha sonra videonun oynatılacağını kendiniz belirleyebildiğiniz için hoşunuza gideceğine inanıyorum. Geçişler oldukça düzgün ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirildikleri için videonuzun göze hoş geldiğini söylemek de mümkün.

Uygulamanın arayüzü bu işlemleri en kolay ve hızlı yoldan gerçekleştirmenize olanak tanıyacak şekilde düzenlenmiş. Kurduktan sonra hemen selfie çekimlere başlayabilir ve videolarınızı oluşturabilirsiniz.

Tüm işlemler tamamlandıktan sonra arkadaşlarınızla videonuzun paylaşmak da bir o kadar kolay. Uygulamanın destek verdiği paylaşım seçenekleri arasında Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp ve SMS yer alıyor. Tabii ki hazırlanan tüm selfie videoları cihazınızın kendi galerisine de kayıt ediliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında