Send

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Send, e-posta gönderirken konu başlığı, imza gibi detayları atlayarak kişilerinizle daha hızlı iletişime geçmenize izin veren Android uygulaması.

Send, e-posta gönderirken konu başlığı, imza, selamlaşma gibi her defasında yapılması zorunlu olduğundan sıkıcı olan detayları es geçerek karşınızdaki kişiyle doğrudan iletişim kurmanıza izin veren bir Android uygulaması.

Microsoft Garage tarafından geliştirilen ve ilk olarak iOS platformunda karşımıza çıkan Send’i yeni nesil e-posta uygulaması olarak özetleyebiliriz. E-posta gönderirken konu başlığı veya tanınmamızı kolaylaştıran imza eklemek yerine karşınızdaki kişiyle anlık mesajlaşma uygulamalarında olduğu gibi hızlıca iletişimi sağlayabiliyorsunuz. Uygulamanın en güzel yanı da karşınızdaki kişi Send uygulamasını kurmamış olsa dahi e-postanızı almış oluyor. Bu tarz uygulamalarda bildiğiniz üzere karşılıklı olarak uygulamanın kurulu olması zorunluluğu vardır ancak Send’de bu zorunluluk yok.

Kayıt işlemleri ile uğraşmadan doğrudan kullanabileceğiniz e-posta uygulamasının dikkat çeken özelliklerinden birisi de uygulama üzerinden göndermiş olduğunuz e-postaların uygulamada kalmaması. Yani telefonunuzda uygulamadan yazdığınız her şey otomatik olarak e-posta hesabınıza yansıyor; bu sayede de telefonunuzu bırakıp bilgisayarınıza geçtiğinizde e-postalarınızı görebiliyorsunuz.

Send uygulamasının şu an için tek sıkıntılı yanı sadece Office 365 iş ve okul e-posta hesaplarını desteklemesi ve ülkemizde açık olmaması.

Erkan Calp

Send

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Send, Microsoft Garage tarafından geliştirilmiş, e-posta hesabınız üzerinden anlık olarak mesajlaşabileceğiniz bir uygulama.

Send, Microsoft Garage tarafından geliştirilmiş iOS cihazlarımıza ücretsiz indirip kullanabildiğimiz e-posta uygulaması. Lakin hali hazırda kullandığımız e-posta uygulamalarından biraz farklı. E-posta gönderirken konu başlığı, imza, selamlaşma gibi detayları es geçerek karşımızdaki kişiyle daha hızlı bir şekilde iletişimi sağlamamızı mümkün kılıyor ki günümüzde her iletişimin oldukça hızlı olması gerektiğini düşündüğümüzde son derece faydalı bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

Elbette iPhone’muzdan Gmail, Outlook uygulamaları üzerinden kişilerimize e-posta gönderip almamız mümkün. Lakin hangi servisi kullanırsanız kullanın karşı tarafla doğru iletişimi kurmak adına konu başlığını, sizi tanıyabilmesi açısından da imzanızı yazmak durumundasınız. Send, bu zorunluluğu ortadan kaldıran bir Microsoft Garage projesi.

Günümüzün tasarım anlayışını koruyan arayüzle karşımıza çıkan Send uygulamasıyla dilediğiniz bir kişiyle e-posta hesabınız üzerinden hızlıca iletişim kurabiliyorsunuz. Anlık mesajlaşma uygulamalarının e-postalarla desteklenmiş hali de diyebiliriz aslında. E-posta gönderirken konu başlığı, imza gibi detayları atlayarak çok daha hızlı, basit şekilde iletişimde olma kolaylığı sunan Send’in en güzel yanı, e-postayı alan kişi e-postanızı Send uygulaması üzerinden açmak zorunda kalmıyor; kendi kullandığı e-posta hizmeti üzerinden yanıtlayabiliyor. Uygulamanın diğer bir güzel yanı da tarafınıza gönderilen e-postalar sadece Send üzerinde değil, e-posta gelen kutunuza da gelmiş oluyor. Telefonunuzu bıraktığınızda bilgisayarınızdan e-postalarınıza bakabiliyorsunuz.

Send, şu anda ülkemizde kullanılabilir değil ve sadece Office 365 iş veya okul abonelikleri olan kullanıcılara açılmış. İlerleyen zamanlarda Türkiye’de de gelir ve tüm kullanıcılara açılırsa yani abonelik şartı kaldırılırsa çoğu kişinin e-posta kullanım alışkanlığını değiştirecektir diye düşünüyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Firefox Send

    Firefox Send uygulamasında, dosyalarınızı uçtan uca şifrelenmiş bağlantı ile güvenli bir şekilde gönderebilirsiniz.
  • Send Anywhere

    Send Anywhere, Android kullanıcıları için geliştirilmiş olan oldukça kullanışlı ve ücretsiz bir dosya paylaşım uygulamasıdır.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama