Sengoku Samurai

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Sengoku Samurai, Android için geliştirilmiş bir strateji oyunudur.

Sengoku Samurai oyunuyla Uzak doğunun önemli savaşlarına tanıklık edebilir, bu savaşlarda komutan olarak bulunabilirsiniz.

Gerçek zamanlı rakiplerinizle savaşabileceğiniz bir oyun olan Sengoku Samurai,  Osaka Kuşatması’nın 4. Yıldönümünü ele alan bir yapım. Bu sebepten dolayı da Uzak doğunun önemli bir konusuna değinen Sengoku Samurai’n temelinde stratejiye dayalı bir savaş yatıyor.

Osaka Kuşatmasının birebir hikayesini uyarlayan yapım, pek çok ünlü dublörün sesini barındırıyor. 3D grafikler ve efektler gerçekten başarılı. Japon binalarını tasarımsal anlamda aktarmayı başaran Sengoku, farklı türde taktilere de sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oyundaki amacınız ise, en iyi ödülleri kazanıp zirveye yerleşebilmek. Tabiki bunu yapmak için düşmanlarınıza alt etmeli ve savaşlarda doğru stratejiyi uygulamalısınız.

100 bin askere kadar büyük savaşlara tanıklık edeceğiniz Sengoku’da Japon tarihine geçmeyi başarabilecek misiniz? Düşmanlarınızı PvP savaşlarda yenebilecek misiniz? Eğer cevabınız “evet” ise, indirmeniz öneriyorum.
 

Ömer Dursun

Sengoku Samurai

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz Sengoku Samurai, Uzak doğu temalı bir strateji oyunudur.

Siege of Osaka'nın 4. Yıldönümünde kullanıcılarla buluşturulan Sengoku Samurai, Japon savaşlarını, binalarını ve asker çeşitlerini gerçekten başarılı bir şekilde aktarabiliyor. Ayrıca oyunda yer alan dublörler dikkat çekmeyi başarırken, gerçek zamanlı düşmanlarla savaşıyor olmanız da oyuna heyecan katıyor.

Kategorisine göre tatmin edici seviyede grafik kalitesine sahip olan Sengoku Samurai, Japon tarihinin ünlü samuraylarını tekrardan yaşatıyor. Bu sebepten dolayı da, Uzak doğu meraklılarının ilgisini çekecek bir oyun haline geliyor. Ses ve efekt anlamında ise Japon kültürünü ortaya çıkaran yapım, savaş taktikleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

Ayrıca Sengoku Samurai’de arkadaşlarınızla beraber takımlar kurabilir ve düşmanlarınıza karşı müttefik olabilirsiniz. Bu şekilde düşmanlarınızı alt etmeniz çok daha kolay hale gelecek ve ordunuzu büyütmek çok daha kolay olacaktır. Hatta ordunuzu yeterli büyüklüğe getirebilirseniz CORSS-SERVER savaşlarına da katılabilirsiniz. 


 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Samurai: War Game

    Samurai: War Game, diğer oyuncular ile gerçek zamanlı olarak savaşabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir Android savaş oyunu.
  • Samurai Siege

    Android için hazırlanan Samurai Siege oyunuyla heyecanlı ve online bir strateji macerasına atılmaya hazır olun.
  • Age of Civilizations 2 APK

    Age of Civilizations 2 APK, oyuncuların kendi harita ve senaryolarını oluşturabildiği Android strateji savaş oyunu.
  • Survival Tactics

    Survival Tactics oyununda kendi şehrinizi kurun ve şehrinize komutan atayın.
  • Arena Allstars

    Arena Allstars Android İçin Strateji Oyunudur.
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • RWBY Deckbuilding Game

    RWBY dünyasının en güçlü karakteriyle derin strateji oluşturun.
  • Chess Rush

    Zafer parayla satın alınmaz, strateji yapmalısınız.