SEO Manager Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

SEO Manager uygulaması web sitenizin arama motoru optimizasyonunu analiz etmenize yardımcı olan bir uygulama.

Eğer bir web siteniz var ise ziyaretçi çekmek için Google, Yandex gibi arama motorlarına sitenizi tanıtmanız ve bunu çok iyi bir şekilde yapmanız gerekiyor. İşte tam bu konuda SEO denilen yani Search Engine Optimization olayı meydana geliyor. Arama motorlarında ilk sıralara çıkmanızı sağlayan bu çalışma sistemi ise büyük ilgi ve takip isteyen bir durum. Burada da imdadınıza iOS cihazlar için geliştirilmiş SEO Manager isimli uygulama yetişiyor.

SEO Manager isimli bu uygulama SEO denilen olayı gerçekleştirmiyor ancak size SEO çalışması yaparken yardımcı oluyor. Gerekli ipuçlarını veriyor ve farklı yolları denemenizi söyleyip örnekler gösteriyor. Uygulama üzerinden yapabileceklerinizden bazıları ise, sınırsız web sayfası kontrolü, sınırsız anahtar kelime takibi, Google etki ve alanları, PageRank takibi, arayüz tasarım ve renk kontrolü ve rakip sitelere göre analizler.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SEO Manager

    SEO Manager, arama motoru optimizasyonu konusundaki birçok unsuru mobil cihaza taşıyan bir uygulamadır.
  • SEO Search Ranking

    SEO Search Ranking uygulaması ile kendi sitenizin ya da başka sitelerin arama motorlarında hangi kelimede kaçıncı sırada çıktığını öğrenebilirsiniz.
  • Plesk Manager

    Plesk Manager, Plesk sunucularınızı iPhone ve iPad'inizden yönetme kolaylığı sunan resmi bir uygulamadır.
  • File Manager Pro App

    File Manager Pro App ile iOS üzerinde dosya düzenleyebilir, ofis dökümanı görüntüleyebilirsiniz
  • Universal Download Manager Pro

    iPhone, iPad ve iPod Touch için Universal Dowload Manager uygulaması iOS cihazınızda kullanabileceğiniz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • CountDown Manager Free

    CountDown Manager Free sayesinde önemli günlerinizi, randevularınızı ve kaçırmamanız gereken tarihleri son derece kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.
  • Unlimited Free VPN

    Unlimited Free VPN ücretsiz bir VPN uygulamasıdır
  • wiMAN Free WiFi

    wiMAN Free WiFi uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca çevrenizdeki WiFi şifrelerini bulabilirsiniz.