Ses Değiştirici

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
53,493 TOPLAM İNDİRME

Ses Değiştirici, sesinizi değiştirerek farklı sesler çıkarmanızı sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

My Voice Changer, Android cihaz sahibi kulanıcıların seslerini değiştirerek şakalar yapabilmesini ve eğlenmesini sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Eğer sesimi nasıl değiştirebilirim diye düşünüyorsanız, bu uygulama tam sizin aradığınız çözüm.

Uygulamayı kullanarak sesinizi farklı seçeneklerden birini seçerek dönüştürebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz sesi belirledikten sonra ses kayıtları yapabilir ve arkadaşlarınıza e-posta aracılığı ile gönderebilirsiniz. Dilerseniz kaydettiğiniz sesleri Android cihazınızın zil sesi olarka belirleyebilirsiniz.

Farklı efektler ile sesinizi birleştirerek birbirinden komik sesler kaydedebileceğiniz uygulamayı hiç bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Sesinize helyum efekti ekleyerek bir bebek yada maymun gibi konuşabilirsiniz. Diğer efektler arasında yankı, erkek, kadın, canavar vb. sesler bulunmaktadır. Ayrıca sesinizin ekosunu da dinleyebilirsiniz.

Sesimi nasıl değiştirebilirim diye kendinize soruyorsanız, My Voice Changer'ı hemen ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • En İyi Ses Değiştirici

    Android İçin Ses Değiştirme Uygulaması, sesinizi kaydederek değiştirmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Konusma ve Ses kayıt - ASR

    Konusma ve Ses kayıt - ASR ile kolayca ses kaydı yapabiliyoruz
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Remixlive

    Remixlive, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir ses ve müzik uygulamasıdır.