Sesli Köşe Yazıları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
16.2 MB DOSYA BOYUTU

Sesli Köşe Yazıları uygulaması, takip ettiğiniz yazarların güncel köşe yazılarını sesli olarak dinlemenizi sağlıyor.

Sesli Köşe Yazıları uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınızdan 500’ü aşkın köşe yazarını takip edebilirsiniz.

Gazetelerin köşe yazılarını takip etmeyi seven kullanıcıların mutlaka denemesini önereceğim Sesli Köşe Yazıları uygulaması ile otobüste, metroda, serviste veya arabada seyahat ederken istediğiniz köşe yazısını sesli olarak dinleyebiliyorsunuz. Görme engelli bireylerin de hayatını kolaylaştıracak bir uygulama olan Sesli Köşe Yazıları, 500’den fazla köşe yazarını tek bir platformdan sizlere sunuyor.

Sol üstte yer alan menü butonuna tıkladıktan sonra gazeteleri alfabetik sıraya göre takip edebilir ve dilediğinize tıklayarak bu gazetede köşe yazıları yazan yazarlara ulaşabilirsiniz. Köşe yazarlarının eski yazılarını takip edebilmenize de olanak sağlayan uygulamada, en çok dinlenenler listesine de göz atabilirsiniz. Takip ettiğiniz belirli yazarlar varsa arama bölümünü kullanarak hızlı ve kolay bir şekilde güncel köşe yazılarına ulaşabileceğiniz Sesli Köşe Yazıları uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Köşe Yazarları ve Haberler

    Gündemdeki haberleri ve köşe yazılarını, Köşe Yazarları ve Haberler uygulaması ile tek bir platformdan inceleyebilirsiniz.
  • Yazaroku.Com

    Yazaroku.Com sayesinde tüm köşe yazarlarına tek bir uygulama üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.
  • Google Currents

    Favori sitelerdeki yazıları çevrimdışı olarak dergi formatında okumanızı ve popüler mobil yayınlara ulaşmanızı sağlayan Google Currents, iOS 4.0 ve üzeri cihazlarda kullanılabilir.
  • The Curiosity

    Curiosity, iOS işletim sistemi üzerinde, ilginç makaleleri, haberleri ve yazıları okuyabileceğiniz bir merak uygulamasıdır.
  • Podcasts

    Apple'ın resmi sesli, görüntülü Podcast yayınlarını takip ve dinleme uygulamasıdır.
  • Newsbeat

    Newsbeat, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ilgi duyduğunuz alanları belirleyerek bu alanlara özel seçilen en son haberleri okuyabilmenizi hatta isterseniz sesli olarak dinleyebilmenizi sağlayan iOS haber uygulamasıdır.
  • Türk Telekom e-dergi

    Popüler yerli yabancı dergiler ve günlük gazeteler Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Babylon Dergi

    Babylon Dergi, popüler Babylon'un iPad kullanıcıları için tasarladığı bir dergi uygulamasıdır.